Спілкування не допомогає нажаль... Хочу поки не блокувати але мати статистику використання У дитини 2 гаджета (планшет/телефон) на Андроід в мене система Apple порадьте продукт для контроля
ну і треба спілкуватися з дитиною, бо може бути ой...
значить ваші діти просто не знайшли як обійти. Мої знають купу методів як і ютубчик дивитись, і в ігри гратись.
Починаючи від instant play в плеймаркеті, або пошуком через google (який не блокується), або включаючи picture-in-picture опцію і тоді ні час ні активність не рахується, закінчуючи банальним переносом аплікух під конфіденційність, і тоді їх також не рахує, або навіть просто створюючи додаткового юзера, хоча галочка яка це дозволяє вимкнута. А у самсунг телефонів там ще більше можливостей послати н@х цей google family link
Тільки кнопочний вирішить проблему.
iгри ж онлайн? трафiк обмежувати
Мої просто взяли пароль від сусідського вайфай Але це було коли я просто вимкнула їм інтернет дистанційно.
iгри ж онлайн? трафiк обмежувати
а через вайбер чи телегу більше не потрібно самим вам спілкуватись? чати там, чи навіть дзвінки? А відстежування геолокації, де дитина? Це все - інтернет. Наскільки знаю, шейпить мобільний оператор не вміє на замовлення, максимум або вкл або викл. Тож повністю вимкнути не можна. А дитині перемкнутися з вай-фай на мобілку - раз плюнути. Тому обмеження саме інтернету - не вихід. Ще варіанти?
ні, моя пропозиція була обмежувати не весь трафік, а саме ігровий
Тільки кнопочний вирішить проблему.
Прежде чем переходить на кнопочный есть следующая рабочая схема - вайфай в доме убирается как таковой, все члены семьи включая детей переходят каждый на свой мобильный интернет, детям покупается пакет на месяц а там сожрал свои гигабайты и все - вспоминай что есть бумажные книги, карандаши/краски, гитара, настольные игры и т.п.
Ваша дитина не має кишенькових грошей на морозиво? Що заважає їй купити додаткові гігабайти замість морозива?
Ваша дитина не має кишенькових грошей на морозиво? Що заважає їй купити додаткові гігабайти замість морозива?
Пусть купит. Но тогда он/она не купит себе мороженое. В этом и смысл - ребенок начинает понимать что траффик это не манна небесная а стоит денег и учится не клацать куда попало а принимать решение что ему/ей реально нужно.
Не навчиться, бо це залежність, а гроші перед залежністю - ніщо.