Я була в Ліньяно Сабб'ядоро. Досить мілке море, щироченні пляжі, сосни. Клімат максимально схожий на хорватський. Офіційний сезон до середини вересня. Знімали апарти досить дешево. З дітьми - відмінний відпочинок.
А не підкажете - досить мілке - то скільки треба йти щоб хоч 2 метри було?)
Нє, ну не настільки радикально, щоб довго йти до глибини Просто спочатку по коліна і по пояс для дітей, а потім вже норм глибина для дорослих. Забула сказати - пляжі всі піщані.
В ответ на: Словенія - чудова країна для покатушок на авто, свого часу об`їздили там багато. Красива природа, гори, озера, маленькі автентичні міста, гарні дороги, смачна кухня. Морське узбережжя маленьке, здається 60 км,вузьке і майже все забетоноване. Там сподобався Піран - типове італійське місто, тільки в Словенії
Так, Піран чудовий, чимось мені старий Несебр нагадав, берегова лінія там походу ще менша, десь читав чи 42 чи 43 км. Хочу туди повернутись на машині, бо коли я був то все проїхав автобусами. Теж непогано, логістика добре налагоджена. Був тільки нюанс, прийшлось "розвернути" маршрут, бо шатл між Постойнською Ямою і Пред'ямським замком ходив тільки до 31 серпня, а між ними чи то 9 чи то 12 км, ну короче далеченько)))
а як ціни там в порівнянні наприклад Хорватії, Чорногорії , готелі е біля моря?
я теж був, але ще давніше ніж 2019 (2011, 2013, 2017) - мені в Ізолі дуже подобається, містечко просто onelove, ціни в Словенії найнижчі порівняно з Хорватією та Чорногорією, але в Чорногорії житло дешевше трохи проблема Словенії - дуже мало моря, воно не настільки чисте як інша адріатика, але найтепліше бо глибина збільшується повільно і воно гарно прогрівається