Давно шукаю запчастину собі на авто. Знайшов на OLX продавця барахлом, бувшим у використанні. В нього як раз була потрібна мені запчастина, але в іншому місті. З його слів запчастина була повністю в робочому стані. Домовились про пересилку по НП накладним платежем і, в разі чого, повернення. Пересилку мені сплачую я, пересилку назад сплачує продавець. Вдарили по руках і я, трохи поскрипуючи серцем, пішов на НП по посилку. І нажаль, запчастина виявилась не працездатною, про що я зробив відео для продавця. Продавець, виконуючи наші домовленості, погодивсь забрати посилку і повернути кошти. Далі не буду викладати все подальше спілкування з продавцем, але посилка на НП вже тиждень лежить на платному зберіганні. Від продавця чую одне "заберем....". Тепер і не знаю чи це "заберем" колись здійсниться чи ні. Реквізити продавця Profi avtorozbirka. Тел 095-178-9000. ID об"яви на OLX 818510811. Будьте обережні з цією розбіркою.
А що за зап. частина ? Бо в мене була схожа ситуація , коли купляв контролер , та мап Стаг 4 плюс . Продавець мабуть думав , чи знав що він не справний , бо було недорого . Коли підключив , то контролер перезапускався 127 разів Оновив прошивку , мап почистив , все досі працює
А що за зап. частина ? Бо в мене була схожа ситуація , коли купляв контролер , та мап Стаг 4 плюс . Продавець мабуть думав , чи знав що він не справний , бо було недорого . Коли підключив , то контролер перезапускався 127 разів Оновив прошивку , мап почистив , все досі працює
Ліве дзеркало. Повинно складатись, воно не складається. Боюсь що прошивка тут не допоможе.
Ліве дзеркало. Повинно складатись, воно не складається. Боюсь що прошивка тут не допоможе
Теж схоже було з правим , і теж з олх ) Я з двох одне зібрав
Ліве дзеркало. Повинно складатись, воно не складається. Боюсь що прошивка тут не допоможе
Теж схоже було з правим , і теж з олх ) Я з двох одне зібрав
Розбирав я своє. Там є один вузол, який в гаражних умовах розібрати можна, а зібрати - болт! Дуже міцна пружина стоїть. В кустарних умовах не побороти.