Может кто подскажет автоперевозчика, который за умеренную мзду доставит 4 шины из Киева в Краков. Искал в интернете, но не очень удачно. То дорого, то только коробки с посылками.
Можу дати телефони двох перевізників, які возять людей та посилки. Один правда лише до Тарнова зате дуже пунктуальний. Завжди в неділю вранці біля тамтешнього Ашану роздає. Інший - шалтай болтай, але довезе на адресу в Кракові, але +/- два дні. Спілкуватися краще через месенджери.
Імхо, якщо нема прям знайомого чи родича, що довезе за пиво, то перевізниками буде не рентабельно. Простіше продати тут і купити там.
Імхо, якщо нема прям знайомого чи родича, що довезе за пиво, то перевізниками буде не рентабельно. Простіше продати тут і купити там.
100%. Я звідси передав дружині шини та диски. Літні, на БМВ. Продали за чверть ціни яку б отримав тут. Там такого добра навалом.
100%. Я звідси передав дружині шини та диски. Літні, на БМВ. Продали за чверть ціни яку б отримав тут. Там такого добра навалом.
Всяко буває. Я позаминулої осені (жовтень 2022) шукав зимову гуму на Сітроєн (рідкісного розміру 155/65R14). Пропозицій на нашому ринку майже не було (дві якісь галимі єврозими і одна китайська шипована, ще й задорого). Дякувати форумному продавцю гуми він під замовлення привіз з Польщі Goodyear Ultra Grip Ice Arctic made in Poland. Вийшло вже мені по 2450 грн за колесо. Через пару місяців поїхав я до Польщі і заради цікавості подивився, скільки ж там коштує така гума. Бачив щось типу 425 злотих (або десь 3900 грн по тодішньому курсу). Отакі парадокси ціноутворення бувають.
Как сказать. Не один раз продавал здесь собственную б/у резину в хорошем состоянии. Каждый раз одно и то же. Одни хотят эту резину очень даже, но за три копейки денег. Ашотакое, она ж бэушная. Другие же, имея деньги, скорее склонны купить новье и это их право. Собственно я так и отдавал продавал их обычно. За символические деньги. Примерно как с нумизматикой или антиквариатом. О-о-о... эта монета стоит афигеть скока денег по каталогу. Только никто этих денег не дает и близко. Просто вспомнил рассказ одного своего знакомого. Ну это я отвлекся, сорри. Машина в Польше ездит мало, поэтому покупать там новую особого смысла нет. Прикидываю соотношение цены перевозки к цене б/у в Польше и к цене, за которую здесь реально купят. Такая арифметика.
Можу дати телефони двох перевізників, які возять людей та посилки. Один правда лише до Тарнова зате дуже пунктуальний. Завжди в неділю вранці біля тамтешнього Ашану роздає. Інший - шалтай болтай, але довезе на адресу в Кракові, але +/- два дні. Спілкуватися краще через месенджери.
Спасибо, напиши контакты второго (до Кракова) в личку.
Якось я в горах Польщі розрізав колесо на ділянці де ремонт дороги був. Заїхав на місцевий шиномонтаж і мені продали 2 мішлєна в кращому стані за мої на той момент за 10 євро пара. Поклав на 2 передні і поїхав далі
Теж приєднаюсь до питання щодо контактів хто може вивезти шини. Знайомі не варіант, вже був випадок що не пропустили в Польшу бу шини в багажнику. І це не від кума свата похренника куми інформація, а від рідної сестри. ЇЇ завернули 2 рази. Добре що було де лишити на кордоні ті шини.
Атчот о проделанной работе. Шины уже в Польше. Цена 50 евро/шт + 20 евро за услугу "забрать шины от подъезда". Итого 220 евро. Перевозчик LeoBus, не реклама, их услугами я уже пользовался в 2022 году для отправки больших коробок с бытовым содержимым. Если не заказывать сервис "забрать от дома", то они называют одну из точек в Киеве, куда нужно подвезти посылку к назначенному времени. То есть это просто на улице. Я отправлял в 2022 году от Дримтауна. Оплата при погрузке или при получении. Пересчет на гривню они озвучивают перед передачей. Фирма из Черкасс, а Киев они всегда посещают и туда, и обратно. Шины были Континентал КонтиПремиумКонтакт 5, 225/55R17, почти новые нестертые. Довезли в Краков по адресу под подъезд. ЗЫ.Контакты, которые дал мне камрад Harald67 не сработали. Один промолчал, второй сказал, что он везет только из Коломыи. Но спасибо за участие в любом случае. По обратной связи от получателей сказали, что поляки хорошо таки и тщательно всех шмонают. Это так, к сведению на сегодня.
Атчот о проделанной работе.
По обратной связи от получателей сказали, что поляки хорошо таки и тщательно всех шмонают. Это так, к сведению на сегодня.
Дякую за відгук Щодо шмону з боку поляків підтверджую. Крайня посилка. яка дісталася адресата у Польщі цими вихідними була розпотрошена польськими митниками так, як ніколи раніше не траплялося. Нічого не вилучили, але знищили не тільки ящик (що вже стало традицією для них) а й розпатрали та знищили усі пакети, у тому числі фірмові, в яких лежали різні речі. Усе звалили в один великий пакет і так віддали. Що вони там шукають - хз.
Атчот о проделанной работе. Шины уже в Польше. Цена 50 евро/шт + 20 евро за услугу "забрать шины от подъезда". Итого 220 евро. Перевозчик LeoBus, не реклама, их услугами я уже пользовался в 2022 году для отправки больших коробок с бытовым содержимым. Если не заказывать сервис "забрать от дома", то они называют одну из точек в Киеве, куда нужно подвезти посылку к назначенному времени. То есть это просто на улице. Я отправлял в 2022 году от Дримтауна. Оплата при погрузке или при получении. Пересчет на гривню они озвучивают перед передачей. Фирма из Черкасс, а Киев они всегда посещают и туда, и обратно. Шины были Континентал КонтиПремиумКонтакт 5, 225/55R17, почти новые нестертые. Довезли в Краков по адресу под подъезд. ЗЫ.Контакты, которые дал мне камрад Harald67 не сработали. Один промолчал, второй сказал, что он везет только из Коломыи. Но спасибо за участие в любом случае. По обратной связи от получателей сказали, что поляки хорошо таки и тщательно всех шмонают. Это так, к сведению на сегодня.
Круто попрацювали і, що немаловажно, всім не скучно. )) На польськму ОЛХ, за ціну доставки, можна прямо у Кракові купити комплект нормальних уживаних опон. ))
Смотрели, не все так радужно, как в объявах. Может, не повезло. Каждый выбирает то, что его устраивает больше всего. Вольному воля.