выше написано но повторюсь, однаковий двигун (это ж не бенз, тут сколько вытянул из батареи столько и можешь влить в двигатель, можешь ограничивать легко програмно). гальма.., можливо але не факт.
Я вам написав різницю - але ви ж знаєте краще Не буду витрачати свій час...
якщо заряджатися вдома і взяти середню витрату 200 втг (це дуже із запасом), то від 0,46 грн до 0,93 грн (нічний та звичайний відповідно).
саме зараз, вже разів 5 за цей місяць, коли нарід ставив на ніч на зарядку, а електрики не було з 00 до 6-ї, зранку в дачному чаті починається - "а хто до Києва підвезе" )))
самий звичайний меган дизель їздить по 2 грн за кілометр незалежно від електрики.
за добу авто заряджається до повного 470 км... за скільки ви такий км проізжаєте? заряждаюсь в паркингу - поки не мав проблем даже з відключенням. Звісно що подорожувати я би зараз по Украіні не поіхав...але це не тільки зза електрики якщо що )))
Це в Києві таке, зараз їзжу по області, то багато хто жаліється, що 2 години є, а 4-6 годин немає, може і цілу ніч не бути. В кого сонячні батареї перевів на денне споживання, в ночі обладнання не вивозить моє устаткування.
Виставив Теслу на продаж - тупо тиша...вроді і автівка гарна - але пропозицій тупо нуль...
"чтобы купить что-то ненужное, сначала надо продать что-то ненужное" (С) дочка продаст жука VW и будет смотреть электричку. может кому-то и повезет продать электричку
Чому не гібрид?
...
саме зараз, вже разів 5 за цей місяць, коли нарід ставив на ніч на зарядку, а електрики не було з 00 до 6-ї, зранку в дачному чаті починається - "а хто до Києва підвезе" )))
самий звичайний меган дизель їздить по 2 грн за кілометр незалежно від електрики.
за добу авто заряджається до повного 470 км... за скільки ви такий км проізжаєте? заряждаюсь в паркингу - поки не мав проблем даже з відключенням. Звісно що подорожувати я би зараз по Украіні не поіхав...але це не тільки зза електрики якщо що )))
Це в Києві таке, зараз їзжу по області, то багато хто жаліється, що 2 години є, а 4-6 годин немає, може і цілу ніч не бути. В кого сонячні батареї перевів на денне споживання, в ночі обладнання не вивозить моє устаткування.
в мене область, за останній тиждень світла немає по 9-10 годин на добу, вимикають на 3-4 години, тільки одного разу на 6 годин. Це по логам я подивився, так що не субʼєктивне сприйняття відключень.
Виставив Теслу на продаж - тупо тиша...вроді і автівка гарна - але пропозицій тупо нуль...
"чтобы купить что-то ненужное, сначала надо продать что-то ненужное" (С) дочка продаст жука VW и будет смотреть электричку. может кому-то и повезет продать электричку
Чому не гібрид?
Гибрид банально. А электричка прикольно, свежо, молодежно:)
выше написано но повторюсь, однаковий двигун (это ж не бенз, тут сколько вытянул из батареи столько и можешь влить в двигатель, можешь ограничивать легко програмно). гальма.., можливо але не факт.
Я вам написав різницю - але ви ж знаєте краще Не буду витрачати свій час...
Так электрички это ж , что б дешево ездить. А для этого важна цена покупки, а не вот это вот все.
Сделай другую обьяву по цене низа рынка и узнаешь будут ли звонить. Дорого , как мне кажется, сейчас будет сложно продать, людям не до жирования.
Дорого , как мне кажется, сейчас будет сложно продать, людям не до жирования
В смысле , у тебя там в Бостоне ?
в свій час дивився теж на гібридки а таке питання якщо в сімї 2 авто можна електричку в якості акума використовувати ? (не квартира а часний дім ? )
в свій час дивився теж на гібридки а таке питання якщо в сімї 2 авто можна електричку в якості акума використовувати ? (не квартира а часний дім ? )
любое авто неважно электро или нет позволяет до 1кВт снимать со свинцового акб. Китайские авто имеют V2L V2H которые дают снимать +-3,5кВт с разьема зарядки.
любое авто неважно электро или нет позволяет до 1кВт снимать со свинцового акб. Китайские авто имеют V2L V2H которые дают снимать +-3,5кВт с разьема зарядки.
і скільки можна зняти зі стартерної акб? щоб вбити її ?
Глупый вопрос, на бензиновой в этот момент работает генератор и пока топливо не закончится, в электро основная в этот момент его заряжает.
...
Глупый вопрос, на бензиновой в этот момент работает генератор и пока топливо не закончится, в электро основная в этот момент его заряжает.
автор не питав про бензиновий генератор :-) питав чи можна електрику використовувати у якості живлення.
...
автор не питав про бензиновий генератор :-) питав чи можна електрику використовувати у якості живлення.
Какой бензиновый генератор? на БЕНЗО или ДИЗЕЛЬ или ГИБРИД авто, есть генератор и он заряжает СТАРТОВЫЙ акб на который можно повесить инвертор и снимать 1кВт пока не закончится топливо. На электро авто смысл тот же 1в1.
Запроста. Електромобіль це ж посуті повербанк на колесах. В китайавто там зовсім красота, тупо є розетка 220В. Втикнув подовжувач і все. В европейок і тесл все складніше,можна підєднати інвертер до малого АКБ але це не гламурно, провода там всякі, і обмеження по потужності. А щоб брати на пряму з великої батареї там купа танців з бубнами і самотужки нічого не зробиш, тільки до спеців їхати.
по перше - не побачив із порівняного жодного перформанс це 1 по друге в мене повністю ціла безпека по трете пробіг
Взагалі то американські битки треба ж дивитись по пошкодженнях які були )))
Ну, я в травні одну теслу продав, іншу купив. Були гарні, дзвінків мало. Продав по низу, купив по низу хотілок (в реалі, думаю, що було значно дешевше).
Питання ціни. Тесл понавозили, ремонтують з лайна, вони й попадали. Людям потрібно подешевше.
...
А чем перфоманс отличается? потому что програмно переделать лонгрейндж в перфоманс дело пары сотен. Движки и инверторы одинаковые смотрел на ютубе, мощность сравняется.
Інші гальма, інші двигуни…інша вартість нової авто))) Інше питання чи треба за це переплачувати? Різниця в 1секунду розгону до 100
В вайках не факт. Там 980 двигун тільки на 7-місній версії, або якщо повезе з ранлдомом (що малоймовірно). 990-й не стане перфом.
Та й з новими оновленнями вже все злітає. Ви вже трішечки не в темі )