Супер, завтра теж випробую, якщо дощу зранку не буде.
Це ж треба було так спотворити площу... Як же рятував виїзд на Скоропадського... а тепер треба об'їжджати і стояли в заторі зі всіма в купі Про велодоріжки баян тягнути не буду
Так і не доїхав на випробування, тому просто співчуваю, бо неможливо всім одночасно догодити, в підсумку всі верстви будуть однаково незадоволені.
Ну, то що тут скажеш? покращення, як його розуміє поточна влада. Пару тижнів тому довелося зустрічати, а потім і проводжати пасажира. Так от, якщо йдеться про немолоду людину, яку потрібно забрати з вагону або доправити до нього з речами, варіант для таксиста "висадив/посадив у відведеній зоні й поїхав" – не працює. А запаркуватися не дуже далеко без порушень, – той ще квест. Мені двічі пощастило, що знайшлося вільне місце у відгородженому стовпчиками "острівці" з лівого боку. Наче, й парковку передбачено, вздовж вулиці Вокзальної, але там геть не завжди є місця, та й тротуар, наче після прямих влучань уламків (хоча, він там повільно руйнується сам по собі вже багато років), валізи з колесами не потягнеш. Височенні бордюри – окрема "зручність" для людини поважного віку, якщо авто запарковано саме там. Не кажучи про те, що паркувати його доводиться на значній відстані від тротуару, щоб якось дверцята з пасажирського боку відкривати можна було. Якийсь сюр.
І поліціянти що по незрозумілому принципу пускають або не пускають на стоянку навпроти макдоналдз
В Києві не відновили жодного зруйнованого будинку з кінця 2023 року.
Голова району Кирило Фесик розповів в ефірі каналу "Новини.Live", що згідно офіційної інформації в столиці повністю не завершено відновлення жодного будинку, які були пошкоджені внаслідок повітряних атак з кінця 2023 року. Він також додав, що жителі, зокрема, Голосіївського району скаржаться, що майже через 2 роки після руйнувань їхніх домівок вони залишаються без належної допомоги від міської влади. Додамо, що станом на теперішній час єдиним повністю відновленим будинком на території нашого району є будинок на вулиці Богатирській, який був пошкоджений 14 березня 2022 року. Щодо всіх інших постраждалих будинків були проведені тільки основні роботи по консервації пошкоджених частин. (с) https://t.me/myobolonkiev/5832
Оно конечно, велодорожки - важнее.
а я знову заїхав подивитися на шлагбауми на привокзальній площі. якщо цікаво -
я не очень поняла - там парковка без шлагбаумов? бесплатная?
на велике наверно так. хз, как на авто
ви про ту що внизу? шлагбауми є. але були підняті. думаю можна авто і біля Укренерго лишити. треба заїхати та пройтися ногами. я не люблю вже вокзали. але цікавість бере своє))
Скрізь пишуть що безкоштовна, на відміну від тієї що перед входом, де занадто коштовна
Скрізь пишуть що безкоштовна, на відміну від тієї що перед входом, де занадто коштовна
а там наверх выход рядом или нужно возвращаться на светофор?
а там наверх выход рядом или нужно возвращаться на светофор?
Ще не був там жодного разу, але ось в цьому рілзі виглядає, що по сходах доступ є.
Ще не був там жодного разу, але ось в цьому рілзі виглядає, що по сходах доступ є.
дякую. буду мати на увазі
там є сходи. але з речами чи маломобільним людям може бути дуже важко.