Повівся на рекламу, замовив трохи дріб'язку. 19 замовив,сьогодні вже забрав на НП. На вскидку-ціни трошки вище Алі. І в додатку якось важко орієнтуватись. Постійно сиплять всякі купони на знижки і ще щось таке,взагалі не розібрався що воно дає.
Як на мене, тема про Temu - не розкрита. З Алі, за останні півроку, мені вдалося майже досконально розібратися, як там все працює із всіми тими монетами-купонами-знижками...
А от Temu (а ще й Joom) лишається для мене загадкою... Може хтось активно користується, поділіться досвідом, чи варто туди дивитися, бо спам з їх солодкими знижками (виглядають дійсно кращими, ніж в Алі) отримую регулярно.
Поняття не маю про знижки та рівень цін в порівняння до алі, але і нічого поганого сказати не можу. Дружина з 50-ть замовлень зробила, третину вернула. Десь в Київ вертає, укрпоштою, проблем не було. Суб'єктивно, доставка може і швидше ніж з алі.
Drug2 24.02.2025 22:59 пишет: Поняття не маю про знижки та рівень цін в порівняння до алі, але і нічого поганого сказати не можу. Дружина з 50-ть замовлень зробила, третину вернула. Десь в Київ вертає, укрпоштою, проблем не було. Суб'єктивно, доставка може і швидше ніж з алі.
А чому так багато повернень, якість така погана? Я на алі, з умовних своїх 150-ти замовлень жодного не повернув
Drug2 24.02.2025 22:59 пишет: Поняття не маю про знижки та рівень цін в порівняння до алі, але і нічого поганого сказати не можу. Дружина з 50-ть замовлень зробила, третину вернула. Десь в Київ вертає, укрпоштою, проблем не було. Суб'єктивно, доставка може і швидше ніж з алі.
А чому так багато повернень, якість така погана? Я на алі, з умовних своїх 150-ти замовлень жодного не повернув
Я теж, але я замовляю лише дріб'язок за 1-15дол. На тему якість очікувана, повернення переважно через непідходячий розмір.
Варто окремо зазначити знижки для тих хто перший раз завантажив додаток та зареєструвався. Я довго ігнорував, але потім вискочила реклама динамометричного ключа, який давно не знамо нащо хотів. А зі знижкою в 90 % він був за смішні гроші. Також замовляв потім різний псевдокорисний дрібязок, який здебільшого пішов в смітник. Ціни в основному вище алі, що вони намагаються перекрити за рахунок постійних дратівливих акцій, заради яких треба набрати якогось непотребу, щоб отримати знижку на те що ти хочеш. Моя порада - реєструватись вперше вигідно. Далі - краще видалити і не витрачати час.
harald67 30.06.2024 13:55 пишет: А хтось підкаже, як раз і назавжди заблокувати це Тему, бо воно вайбер засирає щоденно.
Сам страждаю....
Наивно, конечно, но с полгода назад накатал жалобу в техподдержку Вайбера и вдруг накал рекламы в Вайбере упал. Однако эта дебильная тему лезет без мыла во все, что угодно. Это меня сильно бесит и я даже не смотрю на их предложения товара. Противно.