Усім привіт. Знайшов старезний зарядний пристрій в гаражі, ще від батька залишився. Йому 15-20 років, але на вигляд як новий. В інеті знайшов одне посилання на нього:
Характеристики: Питание - 230 В 50/60 Гц Потреблямая мощность - 230 Вт Напряжение заряда - 12 В Зарядный ток - 16 А Средний ток - 12 А Стартовый ток - 150 А Запускаемый дизельный двигатель, макс - 20 л.с. Номинальная мощность, макс - 150 А/ч Количество регулировок тока зарядки - 2+BOST Размеры - 215х230х295 мм Размеры упаовки - Вес - 9 кг
Питання, чи можу я його використовувати для сьогодняшніх потреб у звязку з проблемою зі світлом? В квартирі? На дачі? Чи забити і залишити його в спокою... P.S. Додаткво до нього нічого не має: ні інвертора, ні акума.. Дякую
когда-то была крутая, а сегодня средненькая зарядка доя 12в 10-150Ач акумов. Надо проверить, но скорее всего зарядка-акум-инвертор такой "смарт упс" можно соорудить
THOR 06.07.2024 12:41 пишет: Питання, чи можу я його використовувати для сьогодняшніх потреб у звязку з проблемою зі світлом? В квартирі? На дачі?
Вопрос не совсем понятен. Это пуско-зарядно устройство, можешь им запускать авто с севшим аккумулятором и заряжать свинцовые аккумуляторы Тебе виднее как ты это можешь использовать для личных нужд.