Не придумав як влучніше назвати тему Щось мене накрила ностальгія подивитись як раніше виглядали такі звичні зараз вулиці і локації. Найстаріший Гугл по Києву- 2015 року, з того часу багато що змінилось звісно,але в пам'яті 2015 ще якось зберігся,на відміну від умовного кінця нульових. Каюсь-поліз на ворожий сайт, де познаходив за 2009 рік панорами, отут вже цікавіше "погуляти" було, але ж походження сайту Може є ще якісь альтернативи цим сервісам? Цікаво було б побачити світлини початку нульових і 90-их років (та і старіших періодів теж), але саме з прив'язкою до карти,а не просто рандомна підбірка (багато хочу,знаю ) Були (та і є,питання в якому вигляді) сайти тролейбусо/автобусо споттерів, там свого часу знаходив цікаві кадри,але там контент часто зводився до цільового об'єкту в кадрі. На крайняк можа й "неструктурований" контент, а якісь "живі" пабліки в інсті чи групи в телезі на цю тему.
P.S. Вангую зараз прийдуть форумчани, які пам'ятають всі події і об'єкти з часу свого народження, включаючи саму забу(и)ту вуличку на Печерську, яку в 1972 р. розселили і забудували багатоповерховою забудовою PPS І форумчани з питаннями "а нащо тобі?", "а ми і так все пам'ятаємо, а раз ти не пам'ятаєш/знаєш - то і не треба тобі", "а нам не цікаво"
Знаю тільки Mapillary, але воно заблоковано зараз для нас і дозволяє дивитись тільки свої. Ще був якийсь аналог, але я забув як він називається, та й був він кострубатий
А хто пам'ятає що було на місці Новопочерських липок? Гугл ерс малює ще на початку 2005 повні військові склади, а вже в другій половині-початок їх знищення. Була якась повноцінна військова частина, віддана на поталу забудовників, чи просто радянська спадщина повна брухту?
alex_b 22.08.2024 19:49 пишет: Смотреть можно ретроспективно только спутниковые снимки, а вопрос был о СтритВью
Можна. Див. скріни. В сусідніх країнах частіше знімали пс6 Зрозумів що через десктопну версію шла мова. Але по гугл вулиці можна переглядати. В багатьох країнах кожен рік оновлення
hugo-smk 21.01.2025 01:11 пишет: А хто пам'ятає що було на місці Новопочерських липок? Гугл ерс малює ще на початку 2005 повні військові склади, а вже в другій половині-початок їх знищення. Була якась повноцінна військова частина, віддана на поталу забудовників, чи просто радянська спадщина повна брухту?
це були склади військового арсеналу, який був розташований у будівлі мистецького арсеналу
hugo-smk 21.01.2025 01:11 пишет: А хто пам'ятає що було на місці Новопочерських липок? Гугл ерс малює ще на початку 2005 повні військові склади, а вже в другій половині-початок їх знищення. Була якась повноцінна військова частина, віддана на поталу забудовників, чи просто радянська спадщина повна брухту?
це були склади військового арсеналу, який був розташований у будівлі мистецького арсеналу
На Ютубі натрапив на чєла, що викладає кінохроніки середини 90-их, там багацько відео на різну тематику, але всюди кадри Києва. Цікаво, але на жаль багато локацій вже не впізнаю. https://www.youtube.com/watch?v=adPIaz-tcYw&ab_channel=1986evgen На 7:55 то Корчувате?