Гібридний інвертор він же змішує струми, від сонячних панелей, від аккумулятора, від мережі. І при цьому підтримує струм певної "кондиції".
Нет. Он подмешивает, но при этом он делает напряжение такое же, как на входе (частота/напряжение). Иначе он не сможет синхронизироваться с сетью
Я полив практично не використовую від мережі, тільки від сонця.
питав вже вище, але повторю Що з напругою? 220 є на насосі під навантаженням?
Насос підключений через сонячний інвертор. По ідеї ж він і працює як стабілізатор.
Підсоси?
А як їх визначити?
...
Насос підключений через сонячний інвертор. По ідеї ж він і працює як стабілізатор.
Підсоси?
А як їх визначити?
А а по насосу - зниження його параметрів від часу нормальна практика. Особливо коли пісочить трохи. Ремонт насосної частини допоможе.
Піску у нас багатенько. В фільтрах від крапельного поливу його трохи висипається після сезону.
Так а що саме ремонтувати і як? Проблема в тому що це єдине у нас джерело води. Я не можу його зняти і кудись віддати на обслуговування.
Ремонтують водяну частину. Наприклад, заміна колес. Коли пісочить - вони стираються, міняється геометрія і, як наслідок, насос не виходить на паспортні характеристики. Але ще треба відсікти якість 220 та підсоси. Ще одне згадав - проблема в двигуні. Міжвіткове КЗ - насос втрачає потужність і далі погано качає.
Гібридний інвертор він же змішує струми, від сонячних панелей, від аккумулятора, від мережі. І при цьому підтримує струм певної "кондиції".
Нет. Он подмешивает, но при этом он делает напряжение такое же, как на входе (частота/напряжение). Иначе он не сможет синхронизироваться с сетью
Я полив практично не використовую від мережі, тільки від сонця.
Ось, від сонця тримає 230В.
Чи можна насосну станцію переналаштувати на більший тиск? Трошки не вистачає того що є. Чи насос не потягне більшого? Я не про мій теперішній, а взагалі, якщо куплю новий.
Чи можна насосну станцію переналаштувати на більший тиск? Трошки не вистачає того що є. Чи насос не потягне більшого? Я не про мій теперішній, а взагалі, якщо куплю новий.
Звісно можна. Якщо регулятор дозволяє таке. Ну і обмеження по насосу теж є. Якщо не зможе - не накачає. + Ще варіанти всякі типу закіпіти та деформація пластикових деталей.