Ще раз спробую на пальцях Мене МАЙЖЕ влаштовує як машина їздить зараз, навіть влаштовує розхід (хоча при можливості прошитит та знизити його я це зроблю) Єдине що дратує - джекічан по нагрівачу другої лямбди. От не можу я зрозуміти сенсу робити це максимально дорогим шляхом. Щоб що? Відновлювати його до колекційно-заводського стану бажання нема. Щоб зробити подарунок покупцю коли я рано чи піздно схочу її поміняти?
Djohny 14.07.2024 18:23 пишет: Мене МАЙЖЕ влаштовує...
Аха-ха! То ти сам визначитися не можеш, де поставити кому, то тут будь-яке рішення для тебе неприйнятне. Поки що.
Особисто я визначив таку форму поведінки як "багатовекторність", коли хочеться всидіти однією дупою на трьох стільцях. Сам визначайтся, найкращий порадник для тебе ти сам.
Варіант 1. Зробити технічно правильно з першого разу за мінімально можливим за бюджетом варіантом і користуватися авто далі. Так, старим авто, яке завтра можна розбити чи двигун "ляже". Нічого вічного немає.
Варіант 2. Пройти шляхом "сірьожи", отримати за 8 те, що коштувало не більше 4-х.
Будь-яке рішення, якщо воно твоє власне, буде правильним. Підтримую. Люблю, цілую. Жму руку-абнімаю!