зварив собакам кашу в мульті. повна чаша. 30хв., 100с, спожила 0.2квт. потужність 0.9квт. в мульті втрати тепла менші , кастрюля в корпусі, точна підтримка температури.
це ж звичайна мультя, не скороварка?
звичайна.
А тепер звари суп саме на електроплитці
це мені? у мене газова плита.
ну, суп таки, з усіх боків(навіть за наявності електрики), у мульті краще та швидше варити)
це мені? у мене газова плита.
Ну просто ТС вибирав електроплитку для супу і т.д., ти наводиш приклад каші в мультиварці, тож експеримент не відображає техзавдання.
Вариант только один - портативная индукционная плита на 1 конфорку, там мощности от 1 до 2 кВт обычно. Супчик сварил - минус 1,5 кВт*ч со станции, устроит? Смысл теряется при наличии гарантированных часов наличия ЭЭ. Это если у тебя там аккумов киловатт на 10-15, тогда почему бы и нет, можно жировать, а со станции с которой небось еще холодильник и освещение с ноутами хочется, ну такое ))
декілька днів користуюся станцією(анкер 767 без доп акумів), ще не дуже розумію, що хочеться...але вже є первинна статистика, що за поточних відключень 7/3, вистачає(із деяким запасом) ємності на живленння 2-х холодильників та ще якихось дрібниць: розігрів у мікроволновці пару хв, кава з кавомашини 2-3 склянки, зарядка ноута/планшета/тел...а от коли паралельно з одним холодосом(другий вимикається) вмикнути один спліт(12-ка) то, судячи з показників на дисплеї, станція не зможе дотягнути до наступного включення світла, тому спліт через півгодини треба вже вимкнути, про освітлення поки взагалі не йдеться, бо є підручні всякі ліхтарі...отаке.
Ну сплит включать для теста то ладно, но охлаждаться от станции емкостью 2кВт*ч это немного перебор, учитывая что кондер жрет примерно 800-1200Вт в режиме охлаждения. У меня, кажись, 9-ка, так дето 700-800Вт тянет. Твоя станция - это как раз холодильники длительно держать + микроволновкой разогреть + кофемашиной кофе сделать. Большие длительные нагрузки - не с этой емкостью.
ну, суп таки, з усіх боків(навіть за наявності електрики), у мульті краще та швидше варити)
Ну от, тож питання електроплитки вже можна закривати ) Але не з цією станцією суп варити, бо холодильники від цього будуть плакати.
насправді є портативні індукційні плити, типу такої , вона швидко та ефективно гріє, але як тут зазначили, мультиварка може бути більш цікавим рішенням.
От зарядної станції??? Потужність плити, кВт 3.1 Потужність конфорок Ліва 1300 Вт Права 1800 Вт
Ну от, тож питання електроплитки вже можна закривати ) Але не з цією станцією суп варити, бо холодильники від цього будуть плакати.
Погоджуюся, розходимось) Буду таки користатися мультиваркою+газ/плиткою Всім дуже дякую, що вправили мізки)
Вариант только один - портативная индукционная плита на 1 конфорку, там мощности от 1 до 2 кВт обычно. Супчик сварил - минус 1,5 кВт*ч со станции, устроит? Смысл теряется при наличии гарантированных часов наличия ЭЭ. Это если у тебя там аккумов киловатт на 10-15, тогда почему бы и нет, можно жировать, а со станции с которой небось еще холодильник и освещение с ноутами хочется, ну такое ))
декілька днів користуюся станцією(анкер 767 без доп акумів), ще не дуже розумію, що хочеться...але вже є первинна статистика, що за поточних відключень 7/3, вистачає(із деяким запасом) ємності на живленння 2-х холодильників та ще якихось дрібниць: розігрів у мікроволновці пару хв, кава з кавомашини 2-3 склянки, зарядка ноута/планшета/тел...а от коли паралельно з одним холодосом(другий вимикається) вмикнути один спліт(12-ка) то, судячи з показників на дисплеї, станція не зможе дотягнути до наступного включення світла, тому спліт через півгодини треба вже вимкнути, про освітлення поки взагалі не йдеться, бо є підручні всякі ліхтарі...отаке.
Ну сплит включать для теста то ладно, но охлаждаться от станции емкостью 2кВт*ч это немного перебор, учитывая что кондер жрет примерно 800-1200Вт в режиме охлаждения. У меня, кажись, 9-ка, так дето 700-800Вт тянет. Твоя станция - это как раз холодильники длительно держать + микроволновкой разогреть + кофемашиной кофе сделать. Большие длительные нагрузки - не с этой емкостью.
Інверторна 9ка жере 600-400 Ватт.
Індукційна поверхня жере стільки скільки заявляє, якщо комфорка на 1 кВатт, то на 100% жере 1 кВатт, на 50% навантаження там ШИМ модуляція навантаженням від 0 до 1 кВатт. Як на мене, шкідлива штука для інверторів, навантаження плигає , а від цього напруга скаче. На виході нестабільність.
Мікрохвильова 800 Ватт жере 1500 Ватт.
Посудомийка на фінальній стадії, сушці, жере 2500 Ватт.
Чайник 1500 жере 1500, хоч десь правда.
Ще є варіант варити коли є світло, і перекладати їжу в термоси. Робив так в 22-му, через пів-дня їжа ще тепла. Але не кожна так довго зберігається і не псується. Або термос з окропом, і ним заварюєш якусь швидко-кашу.
Ліва 1300 Вт Права 1800 Вт
Це ж максимальна. Але є нюанс, що вони працюють, наскільки мені відомо, у режимі PWM - тобто моментальна потужність буде максимальна комфорки * мінімум(площа комфорки, діаметр каструлі)/площа комфорки.
А так - спокійно собі суп вариться на 500Вт (але це 5 секунд 1кВт, 5 секунд паузи).
мої мульті - є скороварками, в них режим "тушкування" працює підд тиском, думаю, там споживання буде значно більшим
може виявитись що навпаки меньшим
мої мульті - є скороварками, в них режим "тушкування" працює підд тиском, думаю, там споживання буде значно більшим
може виявитись що навпаки меньшим
Скорее всего, суммарное потребление будет меньше, мгновенное потребление - больше
Добрий день,а в когось є досвід користування таким девайсом.
Посудомийка на фінальній стадії, сушці, жере 2500 Ватт.
Подивився інструкцію до власної, знайшов режим без фіналізації, попри нічну експлуатацію спробую його використовувати перманентно
Добрий день,а в когось є досвід користування таким девайсом.
Не саме такою, але штуки три маю Одній років вже 15. В подорожах часто використовували як резервну ( вона без вихода на великий балон) та зараз в резервному ящику з продуктами, водою, газом лежить. Одна під великий балон заточена, а третя і не пам'ятаю. Правда я зараз більш компактні використовую.
Можна навіть каструлю борщу зварити, правла балон газа "діхлофосник" сжере.