Елеганс на дизельних 193 конях за 45к досить непогана пропозиція як на мене... Комплектація досить багата. Навіть не знаю чого ще в цьому класі хотіти...
коротший та нижчий за РАВ немає 19-х дисків навіть за доплату ну і якщо місто здебільшого - нафіга той дизель?
Елеганс на дизельних 193 конях за 45к досить непогана пропозиція як на мене... Комплектація досить багата. Навіть не знаю чого ще в цьому класі хотіти...
коротший та нижчий за РАВ немає 19-х дисків навіть за доплату ну і якщо місто здебільшого - нафіга той дизель?
Кому РАВ - тому РАВ. Кому Тіг - тому Тіг) Тіг і на 18-х не саме м'яке авто, тому мені, наприклад, ті 19-і і нафіг не потрібні... А хто захоче - проблема докупити?) Думаю далі підуть Р-лайни на 19-х. Попередній Тіг продавався крайній час восновному бенз, зараз продають поки дизель. Тут що кому. Хоча, звичайно, якщо пробіги пару км в день, то дизель навіть не прогріється... Але і місто в кожного різне (маршрути і їх протяжність), тому і в місті багатьом підійде. Хоча взимку таки не так комфортно, як на бензі, тут не поспориш. Зате витрата таки трохи нижча. Я інше хотів сказати: ця комплектація за 45 як на мене дуже непогана (для тих кому вона підходить).
Хоча взимку таки не так комфортно, як на бензі, тут не поспориш. Зате витрата таки трохи нижча.
але ж ми почали з гібриду, тому і порівнювати по витраті з гібридом треба. здається, що рав гібрид за ті ж 45 буде мати не гіршу комплектацію та меншу витрату пального. Ну і як сказали вище - розумні люди почекають рестайлу цього тіга.
Нажаль ні Мурзік ні хтось інший ще по надійності нічого не знає. Це нове покоління Тіга. Так і асісти і шкіра, камер 360 тільки не бачу. Авто є на сайті складу ФВ. Склад нових Тігуанів
За стільки грошей більше коней
Нажаль ні Мурзік ні хтось інший ще по надійності нічого не знає. Це нове покоління Тіга. Так і асісти і шкіра, камер 360 тільки не бачу. Авто є на сайті складу ФВ. Склад нових Тігуанів
Комфортнішу підвіску без пробоїв.
В доресті крайній час за 150 дизельних коней здається стільки просили). І в біднішій комплектації.
...
Ну це не до Тіга) Тут ще ось 19-і замість 18-х навіть хочуть) Єдине чого дійсно не вистачає навіть як опції - DCC.
Хоча взимку таки не так комфортно, як на бензі, тут не поспориш. Зате витрата таки трохи нижча.
але ж ми почали з гібриду, тому і порівнювати по витраті з гібридом треба. здається, що рав гібрид за ті ж 45 буде мати не гіршу комплектацію та меншу витрату пального. Ну і як сказали вище - розумні люди почекають рестайлу цього тіга.
Я більше відрефлексував на пост камбала зі складом Тігів) А так таки так: якщо хочеться гібрид, то Тіг не допоможе)
...
Ну це не до Тіга) Тут ще ось 19-і замість 18-х навіть хочуть) Єдине чого дійсно не вистачає навіть як опції - DCC.
От цікаво, а на DCC цих проблем немає?
...
От цікаво, а на DCC цих проблем немає?
На Тігові не пробував, але Кодіак навіть на 19-х сильно мʼякший. Думаю і на Тігові з DCC було б краще, ніж без…