Кто-то такое делал? Один детейлинг готов, второй говорит,что будет "линза" и еще хуже. Стекло все в мелкую точку, много пробега по межгороду было.
Кто-то такое делал? Один детейлинг готов, второй говорит,что будет "линза" и еще хуже. Стекло все в мелкую точку, много пробега по межгороду было.
Я искал заполировать царапину 10-15 см... Замена дешевле
замінити на нове і забути
Я робив від нальоту і мілких затертостей. Допомогло, але не надовго. Цятки нікуди не ділись, перший час ще й були забиті пастою і ще більше бісили.
Стекло все в мелкую точку, много пробега по межгороду было.
У мене так було. Пробіг 150+ Плюс декілька сколів. Спочатку поїхав на ремонт скла, заплатив (на Подолі). Покатався з місяць чи два і... замінили на нове (у Полтаві).
Ремонт обійшовся втричі дешевше, ніж нове. Чого віддав ремонтувати? Якось дослухався "порадників" та й розвісив вуха, мовляв "буде класно"... Треба було одразу замінити на нове як хотів та й все.
І ще, найвагоміше: коли їдеш вночі, то разюче стало краще видно і світло фар не розсіювалося колами по склу, а було лише дві "світлових крапки". В дощ тим паче.
Рекомендую замінити на нове. Не женись за дешевим китайським, хоча б якийсь "середнячок". Китай теж може робити умовно якісне скло (не криве, не лінзуватиме), але краще розпитуй майстрів з репутацією, щоб не ті що лише "напарюють товар".
Рекомендую замінити на нове. Не женись за дешевим китайським, хоча б якийсь "середнячок". Китай теж може робити умовно якісне скло (не криве, не лінзуватиме), але краще розпитуй майстрів з репутацією, щоб не ті що лише "напарюють товар".
Дякую за пораду. Теж схиляюсь до заміни, тільки оригінал якось жаба давить. Щодо Китаю, то є чудовий док фільм - Американська фабрика.Якраз про автоскло та "умовно якісне", тобто там якраз про безумовно якісне китайське.
Хороше кино,раджу
У моєму випадку взагалі дивився на середнячок з Європи. Машину залишив приятелю у Полтаві, бо потрібного майстра не було на місці. Визначалися далі у телефонному режимі. Ганяв авто мій приятель куди треба.
Майстер каже, що може виконати будь-яку забаганку, але на його BMW стояла китайчатіна (назвемо це) впевненої якості, перевіреної часом. Хочеться мені оригінал? Поставить оригінал. Хочу Фінляндію чи щось таке - без питань. Але окрім красивого маркування практичного сенсу він не бачив. Перепитав у нього чи не буде лінзувати, чи не затікатиме вода. Сказав що питань не буде, однак рішення за мною. Погодився на пропозицію. Забрав авто за декілька днів.Може з тиждень катався, видивлявся і так і сяк, вночі, в дощ - чисте як сльоза. А особливий кайф було їхати вночі. Разюча відмінність. Про те, що я грався з ремонтами сколів, поліровками - жалкую. І не тому, що зажлобив бабла, а через те що повівся на ту пропозицію в принципі. За потреби і оригінал би купив, не біда. Час лише витратив на ту дурну роботу, все одно скло пішло десь на смітник.
Який бренд того нормального китайця? ХАГ чи ХУГ?
коли собі недавно шукав скло то сказали що Хуг криве і ставити не радять, інши писали що Хуг нормальне скло, але поставит собі скло PILKINGTON, хотів поставити SEKURIT але не знайшов в наявності на той час
XYG досить непоганий китайський виробник
Не маю навіть уявлення. На склі якихось маркувань не зміг знайти, хоч і пробував.
Не маю навіть уявлення. На склі якихось маркувань не зміг знайти, хоч і пробував.
Може то було наше, українське? Мені якось пропонували українське, казали непогане.
Теж чув, що в Бердичиві непогані роблять.
Я делал...линзы нет. Но и эффекта супер-ваааууу тоже. Мелкие затертости от дворников ушли, ушли мелкие точки от камушков и тд. А все, что покрупнее и царапины от чистки скребком льда зимой- остались. Скажем так- стало гораздо лучше. Платил в позапрошлом году 800 грн, делали в районе Берестейской Прошло полтора года где то - мелких цяток опять тьма.
На яку машину і рік випуску? Скло оригінальне стоїть ще з самого початку, чи вже міняли? Я коли декілька років щодня окружною їздив, то регулярно камінці в лобове прилітали з вантажівок. Самі критичні тріщини їздив відразу ремонтувати (засверлювали, заклеювали і всек окей, погнав далі).
Ну от мені майстрині радили взагалі замінити лобове, коли я теж цікавився послугою поліровки скла. Сказали воно того не варте, ні ціна, ні затрачуваний труд, ні ефект. Так і доїздив з тим старим продав. То було Pilkington, Англія. Наступне авто взяв із тріщиною через все лобове і тому поміняв буквально в перший же тиждень після покупки на нове. Ото відчув різницю, просто разюче, небо і земля в порівнянні з їздою на посіченому склі 15...20-ти річної давнини.
На фірмі пропонували на вибір під мою модель або Китай XYG (Xinyi) або Бельгія AGC (обрав AGC, дорожче, і не жалкую). Також мова йшла про китайське Fuyao, не захтів.