По цінах на житло не скажу, але щодо розваг на КРК - Ми жили в Малінська, пляжі там всюди такі собі, звичайні для скелястих регіонів. В Малінській, якщо полюбляєте сноркелінг - неглибоко є затоплений дерев'яний корабель 60-х років, десь на 10-12 метрах, можна попірнати. Гарний пляж Strand Potovosce, також Vela Luka пішки з Башки, якщо полюбляєте хайкінг. назад можна катером, годин в 17 вечора іде назад з Vela Luka до Башки. В Вербнику є класний ресторанчик Konoba Nada, з шикарним видом на море та континентальну Хорватію. Навпроти цього кафе - Nada Vino shop, з афігенними винами. Також можна катнути на Црес, там теж цікаво, як тур вихідного дня покататись та посидіти в затишних кафешках серед місцевих. Ну і погуляти в Рієці чи Опатії по стежці Франца-Йосипа теж гарний досвід та враження. Загалом Істрія то більше про активний відпочинок чим про пляжі, хоча це може для мене, я не люблю лежати тюленем, постійно тягне на пригоди якісь.
P.S. Також рекомендасьон - національний парк Бріюні, колишня літня резиденція Тіто. Великий охайний мальовничий острів з історією до римських часів та невеличким зоопарком на ньому
HD_Zed 14.05.2025 10:46 пишет: По цінах на житло не скажу, але щодо розваг на КРК - Ми жили в Малінська, пляжі там всюди такі собі, звичайні для скелястих регіонів. В Малінській, якщо полюбляєте сноркелінг - неглибоко є затоплений дерев'яний корабель 60-х років, десь на 10-12 метрах, можна попірнати. Гарний пляж Strand Potovosce, також Vela Luka пішки з Башки, якщо полюбляєте хайкінг. назад можна катером, годин в 17 вечора іде назад з Vela Luka до Башки. В Вербнику є класний ресторанчик Konoba Nada, з шикарним видом на море та континентальну Хорватію. Навпроти цього кафе - Nada Vino shop, з афігенними винами. Також можна катнути на Црес, там теж цікаво, як тур вихідного дня покататись та посидіти в затишних кафешках серед місцевих. Ну і погуляти в Рієці чи Опатії по стежці Франца-Йосипа теж гарний досвід та враження. Загалом Істрія то більше про активний відпочинок чим про пляжі, хоча це може для мене, я не люблю лежати тюленем, постійно тягне на пригоди якісь.
P.S. Також рекомендасьон - національний парк Бріюні, колишня літня резиденція Тіто. Великий охайний мальовничий острів з історією до римських часів та невеличким зоопарком на ньому
Дякую, пригоди це добре я теж не можу довго бути на тому пляжі
Всім вітання Зараз з сім'єю у відпустці на Крк Дорога норм, погода спека, мори ще трохи прохолодне Увага, попав на "розвод" від мадярських прокордонників В черзі на контроль заїхав на зону з жовтою розміткою. Під час контролю особливо не шманали, проте виписали штраф на 24000 форинтів (десь під 3 кілогрн). Будьте уважні, бережіться жовтої размєтки, всім хто їде гарного відпочинку!
Ugo Chaves 11.06.2025 15:35 пишет: Всім вітання Зараз з сім'єю у відпустці на Крк Дорога норм, погода спека, мори ще трохи прохолодне Увага, попав на "розвод" від мадярських прокордонників В черзі на контроль заїхав на зону з жовтою розміткою. Під час контролю особливо не шманали, проте виписали штраф на 24000 форинтів (десь під 3 кілогрн). Будьте уважні, бережіться жовтої размєтки, всім хто їде гарного відпочинку!
на мад'ярах взагалі з ПДР треба обережно на кордоні рухаємось тільки із пасками безпеки, фари включаємо одразу, як піднявся шлагбаум, на розмітку не їдемо. Ряд в колейці якщо відділений суцільною - не міняємо.
Ugo Chaves 11.06.2025 15:35 пишет: Всім вітання Зараз з сім'єю у відпустці на Крк Дорога норм, погода спека, мори ще трохи прохолодне Увага, попав на "розвод" від мадярських прокордонників В черзі на контроль заїхав на зону з жовтою розміткою. Під час контролю особливо не шманали, проте виписали штраф на 24000 форинтів (десь під 3 кілогрн). Будьте уважні, бережіться жовтої размєтки, всім хто їде гарного відпочинку!
приємного відпочинку, давайте фото, ціни на продукти та житло
А через яке КПП їхали? Ну і питання про ТО теж цікавить
Ugo Chaves 12.06.2025 13:58 пишет: Житло бронював чере airbnb, апаптмент на 5 х (3 дорослих +2 дитини) 85€ за добу https://www.airbnb.ru/rooms/3980834?viralityEntryPoint=1&s=76 По продуктах - все що могли привезли з собою Буду в магазінє зроблю пару фото
Гарного відпочинку ! PS: останнього разу в Хорватіі був в 2022. Якщо б на сьогодні стояв вибір , то однозначно Греція . Після переходу на € і подорожчання всього , навіть Іспанія та Італія виходять дешевше