Поділіться думками де в Хорватії тепле море з 15 червня
мені в Далмації тепле але як вище правильно відповіли - "фор хум хау"
Вітаю спільнота Зараз перебуваю в Макарській В п'ятницю планую їхати Загреб-Брно Гугл малює 2 маршрута: 1 через Австрію, 2 через Угорщино-Словаччину Оба маршрути приблизно однакові по часу 2 маршрут - більш знайома дорога, вінєтка в Угорщині куплена.1-невідомо взагалі Як краще їхати?
Вітаю спільнота Зараз перебуваю в Макарській В п'ятницю планую їхати Загреб-Брно Гугл малює 2 маршрута: 1 через Австрію, 2 через Угорщино-Словаччину Оба маршрути приблизно однакові по часу 2 маршрут - більш знайома дорога, вінєтка в Угорщині куплена.1-невідомо взагалі Як краще їхати?
Я б їхав через Австрію.. там дороги кращі, ну і краєвиди можна побачити.
Австрія
Я б їхав через Австрію.. там дороги кращі, ну і краєвиди можна побачити.
тиждень тому біля Граца повальні ремонти доріг, при тому, що по Хорватських дорогах я легко тримав 140км/г _середню_ швидкість, після того, як пролетів Словенію, через Грац, середня швидкість упала до 102км/г, як я не намагався. Про Угорщину не підкажу.
тиждень тому біля Граца повальні ремонти доріг, при тому, що по Хорватських дорогах я легко тримав 140км/г _середню_ швидкість, після того, як пролетів Словенію, через Грац, середня швидкість упала до 102км/г, як я не намагався. Про Угорщину не підкажу.
Ремонты возле Граца надолго, но серьезных затруднений они не приносят, только в часы пик или при резких изменениях погоды (догонялки, например). Нужно мониторить перед выездом и в процессе.
В Угорщині теж суцільні ремонти і пробки в будній день дуже великі. Правда, це я про напрямок Будапешт-Відень. Що в перпендикулярному - не знаю. Але, думаю, приблизно таке ж.
Вчора проїхав Трогір-Львів. Ремонти після Загреба і після Будапешта. Не критично. Ніде не стояв. В цьому році вперше скористався переходом Косонь, сподобалося. Залишалося пів години до закриття, ризикнув і був один на переході. На Лужанці була велика черга