Доброго вечора Пропоную чоловічі боксери Трусы мужские боксеры RockHard (Турция) Размеры в наличии: M, L, XL, 2XL Тип трусов: боксеры Производитель: RockHard (Турция) Cостав: 95% хлопок, 5% эластан Количество в упаковке: 1 шт. Цена 170 грн/шт Качественные мужские трусы-боксеры турецкой фирмы RockHard Есть разные цвета и размеры. Ном тел в профиле
Якщо загулити цей бренд, то там зараз крутий розпродаж. Користуйтеся
Я так розумію, що "розпродаж" там завжди. Просто рекламний трюк. Але за моїм піврічним досвідом користування їхніми виробами якість/ціна = супер. Принаймні були. Бо у таких нонеймів нерідко буває що проведуть рекламний розпродаж досить якісної продукції, а потім починають розсилати повне лайно.
egorka 24.08.2024 12:12 пишет: У Натульки в рекламі є труселя Труселя
Я також у неї купував і ніяких претензій на до якості ні до продавчині не маю. Але якось фейсбуком прибило рекламу чоловічіх трусів якось турецьккитайського нонейм Garsia. І ціна була тоді як у Натульки. Придбав. Якість вища, тканина краща, крій зручніший.
згоден, але краще брати офлайн що б подивитися якість або у перевірених продавців я коли собі брав в Стамбулі то вибір там ого го, але теж треба трішки пошукати ціна/ якість
А що це якась нереальна ціна, ви спробуйте спочатку. В мене теж є і турецькі і такі і інші, регата найкращі поки що. З недорогих в магазах Ярослав непогані.
З трусами чоловічими завжди проблема, це наче і не жіночі по ціні місячної середньої зарплатні, але також завжди якісь трабли.
Я точно задовбався економити і зрозумів, що в плані трусів треба постаратись ще знайти недорого і якісно.
Я точно плюсую за man's set, мені їхні мішечки не подобаються, але моя дитина в захваті. І якість хороша.
Дуже в захваті був від Yamamay, а саме спеціальну лінійку під Кріштіану Роналдо. Я навіть не пам'ятаю коли купив, років 5-6 тому. Коштували тоді по акції 400грн за штуку. на той момент мої самі дорогі труси були 150грн штука, тому купив чисто тому, що думав що 400грн то є набір. А відмовлятись було незручно. Але з тієї партії зносились лише одні. А зважаючи що вони ще й дуже приємні, то є показник.
На другому місці M&S і GAP (але тут уже все не так, дешева погана марка)
Також, після декількох невдалих експериментів з reserved, US Polo, Waikiki (тут, доречі, непогана якість на таку ціну, але не підійшов фасон), я замовив Levis з офіційного сайту. І, чесно кажучи, задоволений, тому замовив ще 3 набори таких самих.
Але з наших я всіма руками за Man's set, головне щоб їхній мішечок не давив по бокам на саме головне
Wood_Elf 25.08.2024 17:32 пишет: З трусами чоловічими завжди проблема, це наче і не жіночі по ціні місячної середньої зарплатні, але також завжди якісь трабли.
Я точно задовбався економити і зрозумів, що в плані трусів треба постаратись ще знайти недорого і якісно.
Я точно плюсую за man's set, мені їхні мішечки не подобаються, але моя дитина в захваті. І якість хороша.
Дуже в захваті був від Yamamay, а саме спеціальну лінійку під Кріштіану Роналдо. Я навіть не пам'ятаю коли купив, років 5-6 тому. Коштували тоді по акції 400грн за штуку. на той момент мої самі дорогі труси були 150грн штука, тому купив чисто тому, що думав що 400грн то є набір. А відмовлятись було незручно. Але з тієї партії зносились лише одні. А зважаючи що вони ще й дуже приємні, то є показник.
На другому місці M&S і GAP (але тут уже все не так, дешева погана марка)
Також, після декількох невдалих експериментів з reserved, US Polo, Waikiki (тут, доречі, непогана якість на таку ціну, але не підійшов фасон), я замовив Levis з офіційного сайту. І, чесно кажучи, задоволений, тому замовив ще 3 набори таких самих.
Але з наших я всіма руками за Man's set, головне щоб їхній мішечок не давив по бокам на саме головне
о це так поема про труселя я собі накупив ще давно коли був в туречинні то мені подобаються ціна/ якість