autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Перевірений онлайн магазин з чоловічими трусами (2/2)

СуперСтар *
Киев
С нами с 16.06.2014

Re: Перевірений онлайн магазин з чоловічими трусами [Re: harald67]
      24 августа 2024 в 22:47 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Доброго вечора
Пропоную чоловічі боксери
Трусы мужские боксеры RockHard (Турция)
Размеры в наличии: M, L, XL, 2XL
Тип трусов: боксеры
Производитель: RockHard (Турция)
Cостав: 95% хлопок, 5% эластан
Количество в упаковке: 1 шт.
Цена 170 грн/шт
Качественные мужские трусы-боксеры турецкой фирмы RockHard
Есть разные цвета и размеры.
Ном тел в профиле

Доброго вечора Пропоную чоловічі боксери Трусы мужские боксеры RockHard (Турция)Размеры в наличии: M, L, XL, 2XLТип трусов: боксерыПроизводитель: RockHard (Турция)Cостав: 95% хлопок, 5% эластанКоличество в упаковке: 1 шт.Цена 170 грн/штКачественные мужские трусы-боксеры турецкой фирмы RockHardЕсть разные цвета и размеры

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
бЭндеровец **
10 лет (29 лет за рулем), Донецк - Киев
С нами с 10.10.2005

25 августа 2024 в 09:17 Гілками

harald67 24.08.2024 12:43 пишет:

прибило рекламу чоловічіх трусів якось турецьккитайського нонейм Garsia. Придбав. Якість вища, тканина краща, крій зручніший.

Якщо загулити цей бренд, то там зараз крутий розпродаж. Користуйтеся

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Перевірений онлайн магазин з чоловічими трусами [Re: Mangust]
      25 августа 2024 в 10:22 Гілками

Mangust 25.08.2024 09:17 пишет:

прибило рекламу чоловічіх трусів якось турецьккитайського нонейм Garsia. Придбав. Якість вища, тканина краща, крій зручніший.

Якщо загулити цей бренд, то там зараз крутий розпродаж. Користуйтеся

Я так розумію, що "розпродаж" там завжди. Просто рекламний трюк. Але за моїм піврічним досвідом користування їхніми виробами якість/ціна = супер. Принаймні були. Бо у таких нонеймів нерідко буває що проведуть рекламний розпродаж досить якісної продукції, а потім починають розсилати повне лайно.

Змінено harald67 (10:24 25/08/2024)

продавець прохолоди **
53 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

25 августа 2024 в 11:43 Гілками

egorka 24.08.2024 12:12 пишет:

У Натульки в рекламі є труселя Труселя

Я також у неї купував і ніяких претензій на до якості ні до продавчині не маю. Але якось фейсбуком прибило рекламу чоловічіх трусів якось турецьккитайського нонейм Garsia. І ціна була тоді як у Натульки. Придбав. Якість вища, тканина краща, крій зручніший.

згоден, але краще брати офлайн що б подивитися якість або у перевірених продавців я коли собі брав в Стамбулі то вибір там ого го, але теж треба трішки пошукати ціна/ якість

подмастерье
Киев
С нами с 26.04.2012

Re: Перевірений онлайн магазин з чоловічими трусами [Re: egorka]
      25 августа 2024 в 12:10 Гілками

А що це якась нереальна ціна, ви спробуйте спочатку. В мене теж є і турецькі і такі і інші, регата найкращі поки що. З недорогих в магазах Ярослав непогані.

СуперСтар ***
40 лет (21 год за рулем), Киев
С нами с 21.05.2006

Re: Перевірений онлайн магазин з чоловічими трусами [Re: Mutant]
      25 августа 2024 в 17:32 Гілками

З трусами чоловічими завжди проблема, це наче і не жіночі по ціні місячної середньої зарплатні, але також завжди якісь трабли.

Я точно задовбався економити і зрозумів, що в плані трусів треба постаратись ще знайти недорого і якісно.

Я точно плюсую за man's set, мені їхні мішечки не подобаються, але моя дитина в захваті. І якість хороша.

Дуже в захваті був від Yamamay, а саме спеціальну лінійку під Кріштіану Роналдо. Я навіть не пам'ятаю коли купив, років 5-6 тому. Коштували тоді по акції 400грн за штуку. на той момент мої самі дорогі труси були 150грн штука, тому купив чисто тому, що думав що 400грн то є набір. А відмовлятись було незручно. Але з тієї партії зносились лише одні. А зважаючи що вони ще й дуже приємні, то є показник.

На другому місці M&S і GAP (але тут уже все не так, дешева погана марка)

Також, після декількох невдалих експериментів з reserved, US Polo, Waikiki (тут, доречі, непогана якість на таку ціну, але не підійшов фасон), я замовив Levis з офіційного сайту. І, чесно кажучи, задоволений, тому замовив ще 3 набори таких самих.

Але з наших я всіма руками за Man's set, головне щоб їхній мішечок не давив по бокам на саме головне

продавець прохолоди **
53 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

Re: Перевірений онлайн магазин з чоловічими трусами [Re: Wood_Elf]
      26 августа 2024 в 13:07 Гілками

Wood_Elf 25.08.2024 17:32 пишет:

З трусами чоловічими завжди проблема, це наче і не жіночі по ціні місячної середньої зарплатні, але також завжди якісь трабли.

Я точно задовбався економити і зрозумів, що в плані трусів треба постаратись ще знайти недорого і якісно.

Я точно плюсую за man's set, мені їхні мішечки не подобаються, але моя дитина в захваті. І якість хороша.

Дуже в захваті був від Yamamay, а саме спеціальну лінійку під Кріштіану Роналдо. Я навіть не пам'ятаю коли купив, років 5-6 тому. Коштували тоді по акції 400грн за штуку. на той момент мої самі дорогі труси були 150грн штука, тому купив чисто тому, що думав що 400грн то є набір. А відмовлятись було незручно. Але з тієї партії зносились лише одні. А зважаючи що вони ще й дуже приємні, то є показник.

На другому місці M&S і GAP (але тут уже все не так, дешева погана марка)

Також, після декількох невдалих експериментів з reserved, US Polo, Waikiki (тут, доречі, непогана якість на таку ціну, але не підійшов фасон), я замовив Levis з офіційного сайту. І, чесно кажучи, задоволений, тому замовив ще 3 набори таких самих.

Але з наших я всіма руками за Man's set, головне щоб їхній мішечок не давив по бокам на саме головне

о це так поема про труселя я собі накупив ще давно коли був в туречинні то мені подобаються ціна/ якість

Змінено egorka (13:10 26/08/2024)

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
0 користувачів і 75 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 2944

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія