Хто нещодавно заїжджав може і питав або дивився сертифікати - звідки у них бензини зараз йдуть?
Не знаю, що це означає, але поки позаливаю в укрнафти) двигун простий, думаю ок все буде.
Я заправлявся газом майже на всіх заправках , найкращим виявився в Укрнафти . х.з. чому але машина їде краще . Тепер і бензом там заправляюсь . Із мінусів , в мене їх додаток не працює ( не приходить смс з кодом ) .
Не знаю, що це означає, але поки позаливаю в укрнафти) двигун простий, думаю ок все буде.
Я заправлявся газом майже на всіх заправках , найкращим виявився в Укрнафти . х.з. чому але машина їде краще . Тепер і бензом там заправляюсь . Із мінусів , в мене їх додаток не працює ( не приходить смс з кодом ) .
Вони досить активно співпрацюють із різними "паливними додатками", в яких нерідко знижки були навіть цікавіші і без лімітів по літражу
Доброго дня. Може хто в курсі чи дизель на заправках вже зимовий, чи пока літо?
На ринку саме зими все ще мало, найближчі тижні вже інтенсивніше буде постачатись. Хоча основні потоки зараз з Греції/Туреччини, то там -5/-15С, тобто нормальний такий міжсезон. Що саме на Укрнафті - можете подивитись по паспортам на АЗС.
В підтримці ВОГ сказали що "зима" після 10 листопада
и что это даст??? чем больше солярка "зимняя", тем она хуже для двигателя авто...насколько помню - обыкновенная солярка не замерзает до минус 18 градусов...
а не -5? если под обыкновенной понимать летнюю
не знаю точно...но, насколько помню совок - обычная летняя соляра минус 10 градусов выдерживала легко
и что это даст??? чем больше солярка "зимняя", тем она хуже для двигателя авто...насколько помню - обыкновенная солярка не замерзает до минус 18 градусов...
можна детальніше про шкоду двигуну? виходить по вашому що усі катають півроку на шкідливій солярці вбиваючи двигуни?
не знаю точно...но, насколько помню совок - обычная летняя соляра минус 10 градусов выдерживала легко
То пану не доводилось у -10 бігати навколо машини з паяльною лампою. -5 ще витримувала, але лише тому, що не сильно парафініла фільтр, а потім вже теплишала и вимивала те, що встигло напарафінітись.
в принципе - так и происходит...
приходилось...я срочную в ЗабВО служил...
насколько помню - обыкновенная солярка не замерзает до минус 18 градусов...
Літня солярка має витримувати температури до -5. За фактом, може, на пару градусів нижче (тут вже як пощастить). Далі - гарантований парафін.