їздив туди/назад минулого тижня через Могилів, дорога гарненька/гладенька, черг не було взагалі, на обидві митниці по 30 хв. цікаво влітку так само там? тоді і в Європу можна було б через Молдову їхати))
Телефон в руках чи біля вуха? І на фото видно телефон і ремінь?
про це я вам не розповім, але якщо ввели значить все бачать
їздив туди/назад минулого тижня через Могилів, дорога гарненька/гладенька, черг не було взагалі, на обидві митниці по 30 хв. цікаво влітку так само там? тоді і в Європу можна було б через Молдову їхати))
дивлячись кудою ви будете в Європу їхати, якщо через кпп (в Румунію) в Леушень, або в Скулень то не варто, там завжди напружено. Костінешть менше завантажений ( це вже на півночі). Враховуючи "любов" молдавських прикорднників до машин з українськими номерами, воно того варте. Румуни набагато лояльніші при перетину кордону до українців
Вітаю панове. Тех огляд то звісно добре, але як стоїть питання з тонованим склом? треба здирати тонування з передніх дверей, чи пропускають?
Вітаю панове. Тех огляд то звісно добре, але як стоїть питання з тонованим склом? треба здирати тонування з передніх дверей, чи пропускають?
особисто бачив на польському кордоні, коли змусили відірвати
бачив також, як відривали тонування.
а яким маршрутом краще їхати з Могильова до Кишинева ? Десь читав що з Могильов до Сороки, не дорога а суцільна яма і грунтовка.
а яким маршрутом краще їхати з Могильова до Кишинева ? Десь читав що з Могильов до Сороки, не дорога а суцільна яма і грунтовка.
ось тут обговорювали. Все могло змінитися з тих пір. Але, що маємо....
я довірився вейзу і їхав туди по латаній перелатаній бетонці E583 і М14, а назад по свіжому асфальту М2 і R14, тому рекомендую другий варіант. З Могильова до Сороки асолютно нова дорога (останні 30 км готували під асфальтування в лютому), встигай тільки пригальмомувати перед поліцаями. вся дорога від передмістя Києва до аеропорту в мене зайняла 7 годин туди і 6,5 назад разом з кордоном, але на цей показник орієнтуватися не рекомендую, бо кордон штука непередбачувана і я їхав сам з однією зупинкою на заправку 10хв.
Мене в жовтні 2024 примусили здирати
Привіт, може вже хтось катався через Могилів до Кишенева по М2 і R14 через Сорочу нещодавно, бачив пост про те що там гарна дорога але 30 км ще було без асфальту в лютому? як ситуація зараз може хто знає?
Я їздив в кінці квітня, ще були роботи. В декількох населених пунктах активно працювали з перекриттям полоси та реверсом через світлофор. Але їхати можна спокійно, виходить швидше та комфортніше ніж через Бельці.
паркувався тут...рекомендую авто стоіть в критому паркінгу!!! але напевно треба цікавитись про вільні місця бо бачив авто на вулиці але теж під навісом
Дякую, значить поїдуть через Сороки
парукувалась минулого року через дорогу від аеропаркінгу, відкритий майданчик і трохи дешевше (110 лей за добу) і не треба попередньо бронювати, бо в коментах читав що у аеропаркінгу буває що навіть коли бронюєш а по факту місць вже може не бути