їздив туди/назад минулого тижня через Могилів, дорога гарненька/гладенька, черг не було взагалі, на обидві митниці по 30 хв. цікаво влітку так само там? тоді і в Європу можна було б через Молдову їхати))
Скаут 24.02.2025 14:35 пишет: їздив туди/назад минулого тижня через Могилів, дорога гарненька/гладенька, черг не було взагалі, на обидві митниці по 30 хв. цікаво влітку так само там? тоді і в Європу можна було б через Молдову їхати))
дивлячись кудою ви будете в Європу їхати, якщо через кпп (в Румунію) в Леушень, або в Скулень то не варто, там завжди напружено. Костінешть менше завантажений ( це вже на півночі). Враховуючи "любов" молдавських прикорднників до машин з українськими номерами, воно того варте. Румуни набагато лояльніші при перетину кордону до українців
STELS-LADA-CLUB 10.03.2025 13:46 пишет: Вітаю панове. Тех огляд то звісно добре, але як стоїть питання з тонованим склом? треба здирати тонування з передніх дверей, чи пропускають?
особисто бачив на польському кордоні, коли змусили відірвати
STELS-LADA-CLUB 11.03.2025 15:53 пишет: а яким маршрутом краще їхати з Могильова до Кишинева ? Десь читав що з Могильов до Сороки, не дорога а суцільна яма і грунтовка.
ось тут обговорювали. Все могло змінитися з тих пір. Але, що маємо....
STELS-LADA-CLUB 11.03.2025 15:53 пишет: а яким маршрутом краще їхати з Могильова до Кишинева ? Десь читав що з Могильов до Сороки, не дорога а суцільна яма і грунтовка.
я довірився вейзу і їхав туди по латаній перелатаній бетонці E583 і М14, а назад по свіжому асфальту М2 і R14, тому рекомендую другий варіант. З Могильова до Сороки асолютно нова дорога (останні 30 км готували під асфальтування в лютому), встигай тільки пригальмомувати перед поліцаями. вся дорога від передмістя Києва до аеропорту в мене зайняла 7 годин туди і 6,5 назад разом з кордоном, але на цей показник орієнтуватися не рекомендую, бо кордон штука непередбачувана і я їхав сам з однією зупинкою на заправку 10хв.
Привіт, може вже хтось катався через Могилів до Кишенева по М2 і R14 через Сорочу нещодавно, бачив пост про те що там гарна дорога але 30 км ще було без асфальту в лютому? як ситуація зараз може хто знає?
Я їздив в кінці квітня, ще були роботи. В декількох населених пунктах активно працювали з перекриттям полоси та реверсом через світлофор. Але їхати можна спокійно, виходить швидше та комфортніше ніж через Бельці.
паркувався тут...рекомендую авто стоіть в критому паркінгу!!! але напевно треба цікавитись про вільні місця бо бачив авто на вулиці але теж під навісом
парукувалась минулого року через дорогу від аеропаркінгу, відкритий майданчик і трохи дешевше (110 лей за добу) і не треба попередньо бронювати, бо в коментах читав що у аеропаркінгу буває що навіть коли бронюєш а по факту місць вже може не бути