Сам використовую таких 2 шт з 22 року (окремо для роутера / окремо для ONU). Mikrotik hap ac2 тримає ~6 годин залежно від навантаження. ONU взагалі вічність. Колись вже тут декілька продавав , може хто відпишиться. Повний комплект. Ціна 1500 грн. Відправлю НП (бажано хоча б за передплатою). Або по домовленості можна зустрітися десь в районі Оболоні
Доброго дня. Таке питання, в мене роутер Netgear N900 12вольт 5 ват, бо зазвичай всі роутери 1-1,5 ват. Даний UPS які вати видає? Дякую
Доброго дня. Таке питання, в мене роутер Netgear N900 12вольт 5 ват, бо зазвичай всі роутери 1-1,5 ват. Даний UPS які вати видає? Дякую
Він дійсно 60W споживає, чи просто такий БЖ?
Дизель71, У Мікрота заявлені х-ки живлення 12-28В та до 21 Вт максимальна споживча потужність. UPS по заявленим х-кам видає 18Вт максимум. За 2 роки відвалів не спостерігалось.
Він дійсно 60W споживає, чи просто такий БЖ?
А шо за 60 Вт, коли написано 5 Вт?