Користується хто? Електрична є, але на випадок відсутності електрики дружина захотіла ще такий девайс. От гадаю, воно потрібно чи ні? А якщо потрібно, то яку? (не за всі гроші світу )
От гадаю, воно потрібно чи ні?
Гадаю, дуже залежить від бізнес-процесів. Багато в кого, при відсутності електрики - з'являється більше вільного часу. Тож поспішати - нікуди.
От гадаю, воно потрібно чи ні?
Гадаю, дуже залежить від бізнес-процесів. Багато в кого, при відсутності електрики - з'являється більше вільного часу. Тож поспішати - нікуди.
якщо готувати на діхлофосних балончиках - це суттєва економія газу. Але справжній автоуашник розгортає систему акумуляторів та інверторів та "пече пиріжки" в електродуховці. Попиваючи каву з електрокавоварки.
Не густо Мається на увазі, коли електрики немає, а газ є. Воно ж швидше готується Мабуть буду першим, хто спробує
Не густо Мається на увазі, коли електрики немає, а газ є. Воно ж швидше готується Мабуть буду першим, хто спробує
Готується швидше, але треба уважніше слідкувати на процесом. Бо може і бабах бути. Електро зазвичай більш автоматизована і більш безпечна.
Особисто у мене досвіду зі скороваркою немає. В дитинстві у батьків була, два рази клинів клапан та зривало запобіжний. Умовний борщ - на стелі.
По швидкості, як на мене, питання філософське. З мого досвіду саме неприємне в приготуванні - підготовка інгрідієнтів до "задидання" в кастрюлю. А буде булькати годину чи три - не важливо. Цей час витрачається на інше. Форум почитати наприклад.
В дитинстві у батьків була, два рази клинів клапан та зривало запобіжний. Умовний борщ - на стелі.
От цього і боюсь. Мабуть така собі ідея. Дякую
Думав що хтось користується... В мене теща юзає регулярно, коли готує холодець. Раніше просто спочатку готувала бульйон, а потім в звичайну каструлю і варився борщ/суп. Я вже давненько дивлюсь на Афганський казан (таж сама скороварка), але все ніяк не дійдуть руки купити.
Користується хто? Електрична є, але на випадок відсутності електрики дружина захотіла ще такий девайс. От гадаю, воно потрібно чи ні? А якщо потрібно, то яку? (не за всі гроші світу )
не уявляю як без скороварки приготувати 1 рибу на парУ з овочами, щоб кісточки стали мякими як у консервах. 2 свиняче чи гов'яже серце (це можна але часу займає у рази більше) 3 варену згущонку 4 домашню курку щоб її можна було з'їсти а не зламати зуби... Про витрати часу вже не кажу, овочі на салати на пару варяться десь 10-15 хв, просто у кастрюлі під пару годин. Користуюсь дуже давно,спочатку буда ДДРовська, з кришкою що вдівається всередину перез півоберта типа але в кінці кінців не зміг найти на неї ущільнювач тому пішла під бак сміттевий, через 5 хвилин вже зникла. Зараз куплена десь років 8 тому
Про витрати часу вже не кажу, овочі на салати на пару варяться десь 10-15 хв, просто у кастрюлі під пару годин.
Навіть спитати боюся з яких саме овочів ти готуєш салати... Мультиварка-скороварка в користуванні є, але електрична, потрібна штука однозначно.
Про витрати часу вже не кажу, овочі на салати на пару варяться десь 10-15 хв, просто у кастрюлі під пару годин.
Навіть спитати боюся з яких саме овочів ти готуєш салати... Мультиварка-скороварка в користуванні є, але електрична, потрібна штука однозначно.
, буряк на вінігрет. О ще горохова каша - без скороварки довго, в скороварці майже миттево.
Нагато років користуюся декількома електричними сабжами, все ок, дуже зручно та економно(але не рахував прискіпливо, чи економніше за газ). Навіть, у новій реальності, під час вимкнень е/е, "навчився" ії успішно юзати від ЗС.
...
, буряк на вінігрет. О ще горохова каша - без скороварки довго, в скороварці майже миттево.
Ну так. Але всі перераховані страви ти ж не будеш готувати на газовому балоні. Здається запит був про це. В моїх батьків теж була радянська скороварка. Для тушеної капусти, овочів на новий рік/дн, може іноді борщ. Але в повсякденному житті нею не користувалися. Холодець взагалі варять без кришки. Щоб прозорий був
...
Ну так. Але всі перераховані страви ти ж не будеш готувати на газовому балоні. Здається запит був про це. В моїх батьків теж була радянська скороварка. Для тушеної капусти, овочів на новий рік/дн, може іноді борщ. Але в повсякденному житті нею не користувалися. Холодець взагалі варять без кришки. Щоб прозорий був
Дивлячісь що. Рибу з овочами чи серце як раз тільки у скороварці на балоні і варити. Бігош у казані смачніше, але теж якщо на балоні то скороварка, бо дуже швидко той балон міняти та заправляти треба... А холодець треба у виварці варити бо у малій тарі там нема чого їсти Взагалі без електрики холодець не варіант.
Жена буряк готовит в микроволновке в стеклянной кастрюле практически совсем без воды (наливает на палец). 20 минут и вкус гораздо более богатый, чем при варке. Рыба на пару для меня вообще не рыба, а некий "пищевой продукт" Хотя есть люди, которые покупают. Не спорю.
Жена буряк готовит в микроволновке в стеклянной кастрюле практически совсем без воды. 20 минут и вкус гораздо более богатый, чем при варке. Рыба на пару для меня вообще не рыба, а некий "пищевой продукт" Хотя есть люди, которые покупают. Не спорю.
Мені будь яка їжа на пару не варіант. Поки здоров’я дозволяє - категорично ні.
Мені будь яка їжа на пару не варіант. Поки здоров’я дозволяє - категорично ні.