Повний комплект. Додаткові ремінці. На фото в карбоновому ремінці. Плюс класичний та білий. Плюс накладка на безель чорного кольору. З першого дня у екран у захисному склі та додатковій накладці на безель. Все легко знімається та змінються.. Буде стан нового.
Ціна 3600 грн.
Торг +3806737чотири443три Олександр
Ще фото
на сколько аккума хватает?
на сколько аккума хватает?
По паспорту. У меня все максимально включено всегда, поэтому сутки. Если перевести в стандартный режим - полтора суток вполне реально.
Ще одне фото
предлагаю ровно 3 (пора уже менять мои эс2....) самовывезу - откель и когда?
предлагаю ровно 3 (пора уже менять мои эс2....) самовывезу - откель и когда?
3200 и по рукам куча ремешков ещё идёт. Если удобно, то Борщага, в районе Лейпцига. Телефон сверху, набирайте я тут редко бываю
В продаже
сейчас не сильно могу позволить себе шиковать для приличия торга - 3100 тогда но лучше 3 ровно
немного вынужден крутиться по городу и не только и не всегда читаю вовремя интернет... зызы. какие-то косяки с личкой продублирую тут пока...
сейчас не сильно могу позволить себе шиковать для приличия торга - 3100 тогда но лучше 3 ровно
немного вынужден крутиться по городу и не только и не всегда читаю вовремя интернет... зызы. какие-то косяки с личкой продублирую тут пока...
ціна питання до 500 грн, що наразі при такій ціні, якості товару ну якось несерйозно зовсім. Ціна формальна, менше стан баксів навіть.