kym 11.08.2025 16:12 пишет: приехала и мне печка, миуи
попробовал на картошке - фигня, просто картофельные сухарики на выходе... так что пока смысл еще не понял
Вподобання в усіх різні - то є факт ... Мені, навпаки, дуже зайшла шайтам-машина та ії сенс мені доволі зрозумілий...як виходить картопля, якщо пару разів потренуватися, мені та родині подобається. Але, саме картоплю нечасто готуємо...більш цікаво, імхо, тут виходить курятина, свинина, рибина... Навіть (сирні) кекси спробував випекти, вийшло добре. Взагалі, це дуже універсальний та зручний девайс.
Саме тому, мені вчора "приїхала" вже друга синенька-гарненька така ШМ:) , буду ії порівнювати із своєю першою(не рахуючи "славнозвісного" філіпса). Не зміг втриматися від акційної ціни, тепер буде сабж ще й на дачі...
в ютубі багато рецептів можливо з першого разу не вийшло, бо хтось вимочує півгодини потім додає ложку олії приправу до картоплі ну і в процесі треба раз перевернуть ту картоплю ну і може у Вас е там програма картопля то робити на ній
так, є програма "картопля" два рази перегортав накладав небагато, лише на вставний піддон картоплю брав заморожену (в мене так невістка для онучка готує нашвидкоруч - малий топче, але мені не подобалось, краще вже у мак зайти за фрі...) дома роблю смажену на сковороді кажу ж - по часу однаково, а смак геть різний
в ютубі багато рецептів можливо з першого разу не вийшло, бо хтось вимочує півгодини потім додає ложку олії приправу до картоплі ну і в процесі треба раз перевернуть ту картоплю ну і може у Вас е там програма картопля то робити на ній
так, є програма "картопля" два рази перегортав накладав небагато, лише на вставний піддон картоплю брав заморожену (в мене так невістка для онучка готує нашвидкоруч - малий топче, але мені не подобалось, краще вже у мак зайти за фрі...) дома роблю смажену на сковороді кажу ж - по часу однаково, а смак геть різний
ну звісно в маку смачніша бо в маслі, тут треба теж добавити трішки масла а солити вже потім, ну і смажена картопля на салі то зовсім інше сам таке люблю, там головне вгадати час бо та програма розрахована на одну кількість картоплі а робиш наприклад в два рази менше
Я швидко навчився... Кожного разу, не тільки у картоплю, додаю трохи спрей олії...
як? олія стече до дна від ходу повітря за 20 хвилин готування
я олію і спец і додаю зразу перемішуємо потім смажу олії додаю десь чайну ложку це на невеличку порцію картоплі, спробуйте ще кукурудзу зробити смачно виходить
Я швидко навчився... Кожного разу, не тільки у картоплю, додаю трохи спрей олії...
якщо лити з пляшки/ложки - звісно опиниться на дні, причому за декілька секунд, а не 20 хв...Я ж, лише трохи пирскаю розпилювачем, вкриваючи продукт тоненьким шаром олії...там нема чому до дна зтікати.
якщо лити з пляшки/ложки - звісно опиниться на дні, причому за декілька секунд, а не 20 хв...Я ж, лише трохи пирскаю розпилювачем, вкриваючи продукт тоненьким шаром олії...там нема чому до дна зтікати.
я в мисці перемішую картоплю із приправою для картоплі та олією потім пересипаю в чашу і вперед, тут головне перемішувати і не пересушити бо буде не смачно
Народ, а вот на сегодня, что брать из разряда "некогда изучать, быстро купил и подарил"? Хотелка по деньгам - около 7 тыщ. Но не принципиально, бо все равно в рассрочку
MakcPassat 02.09.2025 16:23 пишет: Народ, а вот на сегодня, что брать из разряда "некогда изучать, быстро купил и подарил"? Хотелка по деньгам - около 7 тыщ. Но не принципиально, бо все равно в рассрочку
MakcPassat 02.09.2025 16:23 пишет: Народ, а вот на сегодня, что брать из разряда "некогда изучать, быстро купил и подарил"? Хотелка по деньгам - около 7 тыщ. Но не принципиально, бо все равно в рассрочку
з такими невибагливими "вводними", імхо, оптимальний вариант це Тефаль: оцей Тефаль ...ще минулого тижня на них була дуже солодка ціна 4,5-4,9 кгрн, але й за 7 вона того варта.
Шо скажете, оно того стоит? Бо вспомнил, шо надо на 4 морды лица. И ещё такой вопрос, оно матыляет на всю мощность все время приготовления или нагрелась-отключилась-опять включилась?
Шо скажете, оно того стоит? Бо вспомнил, шо надо на 4 морды лица. И ещё такой вопрос, оно матыляет на всю мощность все время приготовления или нагрелась-отключилась-опять включилась?
За великим рахунком вони усі однакові. Маркетологи щось лепечуть про кожну, але відмінностей мало. Є моделі з вайфай - малопотрібна функція. І є дорогущі філіпси з розборним лотком. А так усі мають однакові функції і відмінність лише у розмірі лотка. Ота велика ніндзя - я б зараз таку брав на родину з 4-х, саме через розмір лотка, хоча подивився б чи достатньо для неї місця на кухні. Або щось іншого бренду якщо лоток буде такий самий або більше, а ціна менша.