autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Аерогриль - практична річ чи просто маркетинг? (45/45)

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Аерогриль - практична річ чи просто маркетинг? [Re: GreenMile]
      11 сентября 2025 в 14:42 Гілками

GreenMile 11.09.2025 14:02 пишет:

igg 09.09.2025 22:05 пишет:

Прибило ютюбом, може буде комусь корисним. Один з вариантів очищення чаші, без "важкої" хімії та не иу ПММ.Сам ще не спробував, але планую, бо мені таке актуально(звичайними миючими а ля фейрі - не відмиває жир-нагар, від слова зовсім ):

відео

Я тебе открою большой секрет, который уже писал тут раньше - после использования аэрогриля заливаешь чашу кипятком и оставляешь на полчасика. После этого весь жир отмывается обычной губкой, не нужна ни таблетка ПММ (которая в ПММ растворяется на литров 8 воды, а тут на 1,5л, ох лол, нетяжелая химия), ни сода, ни лимон (это вообще отдельный ор). Всю работу в этом видео делает кипяток.

Так то воно так, але якось я приготував в аерогрилі напівфабрикати - ковбаски з баранини... Смачно було... Лише ПММ потім з цим впоралася.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
igg 1
V.I.P **
61 год (39 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

Re: Аерогриль - практична річ чи просто маркетинг? [Re: harald67]
      11 сентября 2025 в 17:39 Гілками

harald67 11.09.2025 14:42 пишет:

Прибило ютюбом, може буде комусь корисним. Один з вариантів очищення чаші, без "важкої" хімії та не иу ПММ.Сам ще не спробував, але планую, бо мені таке актуально(звичайними миючими а ля фейрі - не відмиває жир-нагар, від слова зовсім ):

відео

Я тебе открою большой секрет, который уже писал тут раньше - после использования аэрогриля заливаешь чашу кипятком и оставляешь на полчасика. После этого весь жир отмывается обычной губкой, не нужна ни таблетка ПММ (которая в ПММ растворяется на литров 8 воды, а тут на 1,5л, ох лол, нетяжелая химия), ни сода, ни лимон (это вообще отдельный ор). Всю работу в этом видео делает кипяток.

Так то воно так, але якось я приготував в аерогрилі напівфабрикати - ковбаски з баранини... Смачно було... Лише ПММ потім з цим впоралася.

і шо, навіть замочування "кіп'ятком" не допомогло?

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Аерогриль - практична річ чи просто маркетинг? [Re: igg]
      11 сентября 2025 в 17:41 Гілками

igg 11.09.2025 17:39 пишет:

harald67 11.09.2025 14:42 пишет:

В ответ на:

...

і шо, навіть замочування "кіп'ятком" не допомогло?

Ага. Саме окропом застиглий баранячий жир півсантиметра завтовшки і прибирати!

Змінено harald67 (17:56 11/09/2025)

igg 1
V.I.P **
61 год (39 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

Re: Аерогриль - практична річ чи просто маркетинг? [Re: GreenMile]
      12 сентября 2025 в 11:17 Гілками

відео

пам'ятаю той твій допис-пораду, відразу спробував, але в мене це не спрацювало(...навіть щіткою з миючим не відтерлося після замочування.

V.I.P **
С нами с 10.09.2003

Re: Аерогриль - практична річ чи просто маркетинг? [Re: Sergio225]
      13 сентября 2025 в 07:37 Гілками

аэрогриль классная штука

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
1 користувачів і 71 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 42714

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія