MakcPassat 08.10.2025 20:54 пишет: Народ, а ви якісь аксесуари докупали до своїх грилей?
Грилевая вставка с шампурами для шашлыка.
И как? Есть смысл? Если возможно, был благодарен за ссылку.
Такой, в моем случае шел в подарок вместе с аэрогрилем. Не могу сказать, что прямо маст хев, но я бы его докупил все равно, т.к. грилевые вещи типа колбасок, овощей на ней лучше получаются чем без. Ну и можно больше продукта загрузить, вниз там мясо положить, сверху овощи на шпажках. Вот тут фотки выкладывал там видно даже полоски на мясе от пластины этой.
И как? Есть смысл? Если возможно, был благодарен за ссылку.
Такой, в моем случае шел в подарок вместе с аэрогрилем. Не могу сказать, что прямо маст хев, но я бы его докупил все равно, т.к. грилевые вещи типа колбасок, овощей на ней лучше получаются чем без. Ну и можно больше продукта загрузить, вниз там мясо положить, сверху овощи на шпажках. Вот тут фотки выкладывал там видно даже полоски на мясе от пластины этой.
+ теж маю таку гриль-решітку, для стейків/овочів дуже гуд, якщо немає гриля притискного) а ще придбав таку форму для випікання.
Брав ці аксесуари, ще коли мав (щастя ) філіпс, але вони доволі універсальні за розміром та підходійшли на мої хісенс та тефаль.
Так виглядає, що аерогриль в кладовку в мене поки-що не піде. І відповідь по темі - практична річ! Нагадаю - взяв таку модель: Модель можу сміливо рекомендувати. 1. Вікно+підвітка мегакорисна річ 2. Присутня норм. теплоізоляція. Після готування будь-яку частину об'єкта можна торкатись руками без загрози опіків. 3. Дуже добре і легко миється. 4. Та і загалом конструкція хороша і зручна. Особливо тішить відсутність силікону в "машинному відділенні".
До речі потужність 1,7 кВт - це варіант використання навіть під час блекаутів, за умови наявності відповідної станії.. Ця модель існує в 3 розмірах: NA 321 - 4.2 л/1200Вт Na 331 - 6.2 л/1700Вт Na 341 - 7.2 л/2000Вт
Перша може бути малувата в деяких ситуаціях, хоча може бути і навпаки - оптимальним розміром, якщо розумієш під які задачі береш.
П.С. Насмілюсь дати пораду - через те, що по своїй суті аерогриль схильний до пересушування, то більшість страв варто змазувати олією/майонезом.