Підкажіть, може хто вибирав аналогічно - тефаль і Філіпс, хто тихіше працює? Чи може є якісь суттєві недоліки у когось? Обидві з 2 чашами, приблизно в одну ціну - 7-8 тис. Характеристики і об'єм плюс мінус однаковий.
Про дуплекси не скажу, а серед соло, маю досить тривалий досвід порівняння філіпс/тефаль/хайсенс...тихіше з них таки тефаль, але відчутно тихіше виявився несподівано HISENSE (HAF1900D), є в них й з 2-ма чашами моделі, зверніть на них увагу, бо дійсно "Характеристики і об'єм плюс мінус однаковий", якість також норм, ціна трохи нижча, суттєвої різниці від філіпс/тефаль не відчув взагалі. З філіпсом взагалі в мене невдалий досвід з дефектами виробництва, про що тут уподробицях описував. Вдалого Вам вибору.
Подарували мені ото нещодавно Ninja. А як у ній креветки смажити? Великі.
Подарували мені ото нещодавно Ninja. А як у ній креветки смажити? Великі.
а в ютюбі/фб/інсті/тік-так...невже не знайшлося, їх мільони ж, рецептів) але звісно, "достігаєтца упражнєнієм" ...все не те що просто, а дуже просто
так це особливість усіх цих аерогрилів: на раз посмажив--з'їв--знову посмажив--знову з'їв--й так поки не набридне мазатися з двома креветками/за раз))...якщо тре багато щоби влізло, це вже - про духовки