А навіщо чекати. Вони зараз (правда жовті або сині) в аутлетах нью беленс та арена (власник то один) менше ніж за 4 тисячі продаються по знижках. І здається навіть в інтернет магазинах їхніх є.
Дякую, сині там де я беру весь Нью беланс теж зараз е, але хочу зелені а їх нема то почекаю може будуть а так то тоді вже візьму коричневі як і були, а ще хочу глянути Тімберленди як на фото
У малого такого типу були, але жовті і з білою підошвою. Був дуже задоволений, але на наступну зиму лапа не влізла в ці чоботи.
Дякую, у знайомої донька в інтертопі працюе то запитав е чи нема, чекаю відповіді
Дякую, сині там де я беру весь Нью беланс теж зараз е, але хочу зелені а їх нема то почекаю може будуть а так то тоді вже візьму коричневі як і були, а ще хочу глянути Тімберленди як на фото
У малого такого типу були, але жовті і з білою підошвою. Був дуже задоволений, але на наступну зиму лапа не влізла в ці чоботи.
Дякую, у знайомої донька в інтертопі працюе то запитав е чи нема, чекаю відповіді
За моїми враженнями (за підсумками носінні обох видів взуття моїм сином) оці наведені тобою Тімберленди є якіснішими за оті зимові 574 ньє беленси.
juiT 08.10.2024 20:08 пишет: Про 15 хвилин я би не писав, промокнуть можуть, якщо через верх зайде. Син по 3-4 години може гуляти взимку на вулиці, ноги завжди теплі і сухі. В мене так само було, коли з ним гуляв з коляскою.
це все вирішується
от як вирішити комбінацію - і ходити, і їздити в теплій машині - оце квест. шо не купуєш, по ітогу ноги від перепадів температур мокріють, і капець.
Якщо сухо і холодно, то взуваю кросівки по типу класичного НьюБеланс, якщо мокро то ековські на фото вище.
GreenMile 09.10.2024 12:10 пишет: Интересно тема развивается Все зависит от погоды, образа жизни и персональной физиологии. Дождь и снег то вообще роли не играет. Если ты из квартиры прыгнул в свою машину под домом, приехал на работу, там переобулся в офисные тапки и потом в обратной последовательности - то любая обувь будет сухая, даже кирзовые сапоги. А если ты зимой из дома пешком на маршрутку, там распарился, потом по улице до метро, потом в метро, потом из метро пешком на работу или типа того, то никакая мембрана и обувь не справится с такими резкими перепадами температур, ноги будут либо мерзнуть, либо мокрые. Так что хошь, не хошь, а во втором случае сушилка нужна
от я саме так іздю громадським транспортом, пішки пару км, потім транспорт. в холодний період року взуття тільки з мембранною. на роботі перевзуваюся. і ноги завжди сухі і не парить. осінью і зимою. але, з власного досвіду з мебран найкращий гортекс. менше промокає і менше парить. тому намагаюся купувати взуття з гортекс. бувало забував перевзутися в офісі і за цілий день ноги навіть не впріли.
За моїми враженнями (за підсумками носінні обох видів взуття моїм сином) оці наведені тобою Тімберленди є якіснішими за оті зимові 574 ньє беленси.
а тільки у мене ньюбаланси з такою подошвою слизькі? якщо став на п'ятку то так і поїхав на мінімально слизькій поверхні. ношу їх восени, доки сніг не випаде. Я купив собі зимову пуму по акції в епіцентрі (і літню, і демісезонну, до речі, також) і дуже задоволений. Але в теплі у зимових ноги таки потіють. а на вулиці і в машині норм.
Для сушки взуття поклав у сінях плівку теплої підлоги під місце де стоїть взуття, воно реально тепле коли вдягаєш, але якщо всередині мокре, то викоритовую сушку з аврориатб, у мене все вона висушує.
а тільки у мене ньюбаланси з такою подошвою слизькі? якщо став на п'ятку то так і поїхав на мінімально слизькій поверхні. ношу їх восени, доки сніг не випаде. Я купив собі зимову пуму по акції в епіцентрі (і літню, і демісезонну, до речі, також) і дуже задоволений. Але в теплі у зимових ноги таки потіють. а на вулиці і в машині норм.
Для сушки взуття поклав у сінях плівку теплої підлоги під місце де стоїть взуття, воно реально тепле коли вдягаєш, але якщо всередині мокре, то викоритовую сушку з аврориатб, у мене все вона висушує.
Я собі навесні такі купив, так що ще не вдягав. А малий - він відгуків по саме цій проблемі не надавав. А зараз вже не скаже, поки знов не настане зима.