Добрий день ) Хтось стикався з такими підігрівачами , хочу собі щось подібне встановити . В мене пробіги не великі і в прошлому році видавило масло . Взагалі , за весь час це було вдруге . Як наслідок ремонтували генератор , бо лилося на нього . Дякую
Добрий день ) Хтось стикався з такими підігрівачами , хочу собі щось подібне встановити . В мене пробіги не великі і в прошлому році видавило масло . Взагалі , за весь час це було вдруге . Як наслідок ремонтували генератор , бо лилося на нього . Дякую
А сенс? Якщо давить гази, то їх температура не має значення.
Це нагажує наномагніти на бензолшлангах.
На 405 таке було, там в КВКГ в сепараторі, замерзала сітка з ємульсією і через щуп видавлювало, лікувалося ліквідацією цієї сітки. Бо з малими пробігами, ємульсія не встигала випаровуватись.
На 405 таке було, там в КВКГ в сепараторі, замерзала сітка з ємульсією і через щуп видавлювало, лікувалося ліквідацією цієї сітки. Бо з малими пробігами, ємульсія не встигала випаровуватись.
ГМ. Вже цікаво. Звідки вона там утворювалась? Ємульсія - це вода в маслі, та наче іі повинно бути багато щоб таке зробити. Чи щось інше мається на увазі?
Це нагажує наномагніти на бензолшлангах
Як що не знаєш , то нащо трендіти ? Трубеи з підігрівом йдуть с завода
Звідки вона там утворювалась? Ємульсія - це вода в маслі, та наче іі повинно бути багато щоб таке зробити. Чи щось інше мається на увазі?
При малих пробігах не встигає випаровуватись та намерзає кожного дня , потім забиває трубку , тому й ставлять підігрів
В мене на 405 ні разу такого не було і сітка ця була
Як що не знаєш , то нащо трендіти ? Трубеи з підігрівом йдуть с завода
Я дійсно перший раз про це почув. І був здивований.
При малих пробігах не встигає випаровуватись та намерзає кожного дня , потім забиває трубку , тому й ставлять підігрів
І саме з цього приводу я і був здивований. Все житття вважав що поява ємульсії - ознака несправності двигуна. В мене дружина на Сузукі теж їздить дуже мало. Але ніякої ємульсії не помічав. СГВ, 19 років.
Тому вибач за початковий скепсіс. Просто запам'ятаю тепер що в пежо ємульсія - нормальне явище.
На правах шутки - собі купляти не будемо
На правах шутки - собі купляти не будемо
Теж на правах шутки , погугли твоє авто , та видавило масло через щуп . Прозріїш шутник
І саме з цього приводу я і був здивований. Все житття вважав що поява ємульсії - ознака несправності двигуна.
Тут достаточно физики средней школы: При работающем двигателе в картере горячо. При остановке двигателя он начинает остывать - объём картерных газов сокращается - подсасывается воздух из атмосферы. А в атмосферном воздухе немало влаги.
Но я бы начал с банальной прочистки этой трубки "ёршиком". там наверняка на стенках наросли отложения, уменьшилось сечение. Если сечение вернуть к норме, проблема с "выдавливанием масла", скорее всего, уйдёт.
Но я бы начал с банальной прочистки этой трубки "ёршиком". там наверняка на стенках наросли отложения, уменьшилось сечение. Если сечение вернуть к норме, проблема с "выдавливанием масла", скорее всего, уйдёт
В трубках чисто ( снимал и чистил ) , да и ничего там не отлагалось .
Попробую сам сделать что то подобное
І саме з цього приводу я і був здивований. Все житття вважав що поява ємульсії - ознака несправності двигуна.
Тут достаточно физики средней школы: При работающем двигателе в картере горячо. При остановке двигателя он начинает остывать - объём картерных газов сокращается - подсасывается воздух из атмосферы. А в атмосферном воздухе немало влаги.
Но я бы начал с банальной прочистки этой трубки "ёршиком". там наверняка на стенках наросли отложения, уменьшилось сечение. Если сечение вернуть к норме, проблема с "выдавливанием масла", скорее всего, уйдёт.
основне джерело води в картері - прорив газів з циліндрів. І чим більш зношений двигун - цей ефект збільшується. Нормально ця вода потім випаровується при нагріві картера/масла. Але при коротких поїздках масло не встигає прогрітись. Такі самі процеси ідуть у глушнику. До повного (можливого) заповнення глушника водою. Потім корозія, на морозі ще може порвати. Вода - продукт згоряння палива в двигуні.
основне джерело води в картері - прорив газів з циліндрів. І чим більш зношений двигун - цей ефект збільшується
В мене , клапанна кришка це ще і корпус повітрянного фільтра . По дебільному придумано Літом повітря гаряче , зимою все замерзає . Оного разу в мороз під 20 , маслозаливна кришка примерзла , ще пишуть що й дрос. заслонка замерзає . Думаю ще купити гофру , та завести її над екраном випускного колектора
основне джерело води в картері - прорив газів з циліндрів. І чим більш зношений двигун - цей ефект збільшується. Нормально ця вода потім випаровується при нагріві картера/масла. Але при коротких поїздках масло не встигає прогрітись. Такі самі процеси ідуть у глушнику. До повного (можливого) заповнення глушника водою. Потім корозія, на морозі ще може порвати. Вода - продукт згоряння палива в двигуні.
это верно, но должны быть совсем короткие поездки, минут до 10. В жизни вряд ли кто систематически ездит на столь короткие дистанции, так что атмосферная влага вносит бОльшую долю