autoua
Autoua.netФорумКуплю, продам, подарую. НЕАВТО.

Куплю блок живлення комп'ютерний 700-750 ватт до 1500 гр

Продать гаджет
Достоевский *
Киев
С нами с 05.04.2007

Куплю блок живлення комп'ютерний 700-750 ватт до 1500 гр
      21 октября 2024 в 11:03 Гілками

Головна умова тиха робота при навантаженні та наявність пломб, гарантія необов'язкова.

Пропозиції в особисті.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
приверженец *
51 год (27 лет за рулем), Николаев
С нами с 23.10.2010

Re: Куплю блок живлення комп'ютерний 700-750 ватт до 1500 гр [Re: VOVALDI]
      28 октября 2024 в 13:33 Гілками

Доброго. Я давно помітив вашу тему про дану покупку. Ви її періодично оновлюєте, проте, наскільки я розумію, досі не знайшли потрібний варіант. Мені цікавий порядок ціноутворення Вашого запиту. Може розкажете? Хто в здоровому глузді погодиться продати пристойний ПРАЦЮЮЧИЙ блок живлення під пломбами потужністю 700-750 Вт за пропоновану Вами суму? Це нереально. Не беру до уваги ноунейми типу Gamemax і т.д., які не видають необхідної потужності, незважаючи на гарну наклейку.
Я ремонтую непрацюючі блоки живлення. Беру в роботу лише Seasonic, Corsair, Chieftec. При розтині все повністю перевіряю на працездатність і замінюю за необхідності, щоб після продажу покупець не турбувався принаймні кілька років.
На даний момент є готовий потужний Chieftec APS 850 CB. 1450 грн зі знижкою для вас. Напівмодульний. Тихий. Відгуки читайте. Безпосередньо з блоку живлення виведено три кабелі - один для живлення материнської плати та два для додаткового живлення процесора або процесорів,якщо материнська плата двохпроцесорна. Інші кабелі вам потрібно буде докупити під ваші потреби. В наявності є кабель на відео 90 грн. Кабель сата, молекс по 65 грн.
Є готовий киловаттник Seasonic Focus SSR-1000FX 80 PLUS Gold. Має технологію Gybrid Silent Fan Control. Працює на 3 етапах: Fanless Mode, Silent Mode и Cooling Mode. Повністю модульний. Замінив тільки модульні роз'єми на корпусі. Все інше по заводу. 1800 грн без кабелів. 2300 повний комплект.
Також є інші блоки живлення від 500 Вт. Усі питання в ПП.

Змінено zverevsl (13:57 28/10/2024)

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Autoua.netФорумКуплю, продам, подарую. НЕАВТО.
Додаткова інформація
2 користувачів і 14 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Panasonic, LordAmid, LOMOND, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 311

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія