А де Сергуччо? Його не вистачає у виборі авто (в тій його версії до того як він модером став )
Я тут. А що вибираєте?
ОООО, не вистачає тебе там) Та я то вже вибрав, але маленьки холіварчики ідуть, тому велкам
А який би був холівар, колиб під ніком був підпис Котляревський, а не достоєвський-)))))
...
Я тут. А що вибираєте?
ОООО, не вистачає тебе там) Та я то вже вибрав, але маленьки холіварчики ідуть, тому велкам
А який би був холівар, колиб під ніком був підпис Котляревський, а не достоєвський-)))))
Чи Поддерев'янський
...
Чи Поддерев'янський
він написав що б змінили напис але поки тиша
можете еще на финанс.уа политичку попробовать, там совкодр@черы рубятся с нациками
а де там політичка?
Да, там она запрятана так что чужой с улицы и не найдет
Форумы/Казна: бюджет, податки, пенсійний фонд та інше/Макроекономіка України. Політика та гроші/Політика та гроші/Напад росії і білорусі на Україну
Поддерживаю мысль, ровно как и мысль "річні бани були злом" в телеграме каналов на потрещать хватает изюминка именно в формате форума
форуми - структуровані, є розбивка за тематикою, є окремі дискусії що цікаво саме тобі - читаєш, якщо ні - пропускаєш якщо треба - можна перечитати, що писали навіть декілька років тому а що в телеграмі? поток сознанія, нащо його перелистувати та читати? телеграм зручний як джерело новин, але не для дискусій там теж саме і інші соцмережі
Ахуєнно в телеграмі на автофорумах і дискусії вести, і про машини говорити, і про життя. Тільки треба костяк адекватний.
в телеграм, то вже не форуми - то групи) із притомних тільки група зікра)) Вольво ще інколи по темі, всі групи тесли - дно))
...
Не через бани знизилася активність, а через недалекоглядність адміністрації. Вже не все пам'ятаю, але десь в 12-13 роках (можливо раніше) модераторами стали декілька молодих, активних, але абсолютно некомпетентних людей які почали влаштовувати міжсобойчики, ображали користувачів, зверхньо до них ставилися, розкидалися попередженнями, кидали гіфки та взагалі вели себе вкрай непрофесійно. Я не зміг більше просто навіть читати те сміття і пішов звідси. І я не один такий, як виявилось.