ГБО stag 400 , авто Fiat Doblo 1.6 bipower 2005, вже ставилось на це авто але прийшлось зняти бо ставили його непарними копитами а не руками. Комплект весь, балон замісь циліндричного що займав пів багажного відсіку буду ставити зовнішній на місце знятих метанових балонів скоріш за все самотужки. ВЗУ треба перенести з бампера у штатне місце замісь метанового. Врізки вже зроблені. Тобто треба відновити та настроїти. Ціна питання?
Sillent 02.11.2024 15:22 пишет: И что тут соориентировать можно? Если сам решил ставить.
По подключению и настройке мог бы и сам но негде Балон поставят т.к тот что не подошёл отдал мастеру СТО на его машину с условием - установленный балон за установленный балон Остальное надо делать. Если никто не возьмётся тогда буду искать помещение с ямой или подъёмником и поставлю сам, термопластик вроде проще обжимается чем медь. Останется проблема найти время.
Sillent 02.11.2024 15:22 пишет: И что тут соориентировать можно? Если сам решил ставить.
По подключению и настройке мог бы и сам но негде Балон поставят т.к тот что не подошёл отдал мастеру СТО на его машину с условием - установленный балон за установленный балон Остальное надо делать. Если никто не возьмётся тогда буду искать помещение с ямой или подъёмником и поставлю сам, термопластик вроде проще обжимается чем медь. Останется проблема найти время.
Є контакт майстра по гбо,без корони на голові. Але він на Теремках 2. Якщо треба- пиши в лічку,скину номер
Sillent 24.11.2024 18:56 пишет: Он стоит стандартно. Что там стрёмного?
Він стоїть між осями, "стандартно" це коли балон стоїть позаду задньої осі, та по вертікали нижня площина балону вище за задню балку. Панацеї звісно не буває, але так всеж меньше шансів впіймати балоном бардюра, або якусь кирпичину. Він став замість метанових, але зазвичай метанові "трошки" міцніші.
Sillent 24.11.2024 18:56 пишет: Он стоит стандартно. Что там стрёмного?
Він стоїть між осями, "стандартно" це коли балон стоїть позаду задньої осі, та по вертікали нижня площина балону вище за задню балку. Панацеї звісно не буває, але так всеж меньше шансів впіймати балоном бардюра, або якусь кирпичину. Він став замість метанових, але зазвичай метанові "трошки" міцніші.
так тоді на цьому стрьомному місці бензобак в звичайних автівках. В цій навіть запаска в салоні бо за балкою висить те що тут бензобаком кличуть Треба при нагоді перефоткать з естакади, бо там ще кут фото не дуже вдалий. Ось фото такого-ж метанового добло зі знятими балонами - в мого балон вище ніж шпильки кріплення кожуха балонів та вище за балку. До того-ж перш ніж прилетить у балон прилетить у піддон двигуна бо він десь на рівні балки.
Djohny 26.11.2024 19:33 пишет: так тоді на цьому стрьомному місці бензобак в звичайних автівках. В цій навіть запаска в салоні бо за балкою висить те що тут бензобаком кличуть Треба при нагоді перефоткать з естакади, бо там ще кут фото не дуже вдалий.
Тоді скоріш за все не вдале фото, бо мені здалося, що він торчить нижче за пороги.
До порогів там ще один такий влізе по висоті Вже на пропані, поки єдине питання що треба мабуть додаткову помпу електро щоб швидше прогрівався редуктор. У попередніх авто дуже допомагало. Спостерігаю далі.
Щоб не створювати окрему тему, спитаю тут. На авто система 4 покоління BRC. Ставилось і обслуговувалось на території, яка зараз під окупацією. Контакти ясна річ втрачені. Проблема в паролі на блоці управління. Його можна якоь розкодувати?