Чесно кажучи, також більш схильний до ноут бука, а не стаціонара. Що взяти за 30кгрн+-? На Макбуці мої ігри не йдуть.
я хоч і не граю в ігри але моя думка як можна грати на ноуті? Мабуть краще на великому екрані телевізора на соні пс 5 і коштує вона дешевше ніж 30 к
Років 8 грав на ноуті, зараз працюю на ноуті, в SP сенсу не бачу, не подобається джойстик, тим більше, ігри в які іноді граю, йдуть тільки на Вінді.
Реально, попробуй облачный гейминг, суть та же и не надо покупать виндобук. Ну только интернет нужен, но с этим по-моему, сейчас у всех все хорошо
Чесно кажучи, також більш схильний до ноут бука, а не стаціонара. Що взяти за 30кгрн+-? На Макбуці мої ігри не йдуть.
є у мене підозра, що граєшся ти так само "регулярно" як і я. Я вже років з 5 думаю, що хочу собі або ігровий комп, або приставку, але потім згадую, що граюсь я аж 5 годин на місяць в кращому випадку. Тим більше враховуючи твоє поточне місце роботи. Тому я користуюсь клаудним геймінгом. Подивись, чи твої ігри є в бібліотеці GeForce Now. і якщо є - то за 11 євро на місяць всі питання знімаються клієнт доступний і під Макбук, якщо що. нехитра арифметика каже що за 1000 євро ти отримаєш 90 місяців доступу
Тут потрібно вбити двох зайців, і мені іноді пограти, + сину потрібно шкільні питання закрити. Також планую його відправити на курси по графіці, або щось схоже. Тому ноутбук потрібен, єдине, мене тут осяйнуло, що для роботи з графікою і кольорами потрібен буде ноутбук з нормальною кольоропередачею. В результаті зупинився на Acer Nitro V 16 AMD (ANV16-41), але порівняв з Apple, то отримав - Охват Adobe RGB 39.6% vs 88.3% , чи це не стільки важливо в роботі з графікою? Я хз.
Також планую його відправити на курси по графіці, або щось схоже.
Для этой цели на этом уровне совершенно фиолетово, какой там цветовой охват. Он нужен, когда ты этим зарабатываешь деньги или профессионально занимаешься.
Також планую його відправити на курси по графіці, або щось схоже.
Для этой цели на этом уровне совершенно фиолетово, какой там цветовой охват. Он нужен, когда ты этим зарабатываешь деньги или профессионально занимаешься.
Сьогодні також такі думки були.
Он нужен, когда ты этим зарабатываешь деньги или профессионально занимаешься.
правильна думка. я лінукс на старий ноут поставив і можу знову продовжувати на ньому заробляти, бо вінду він вже не вивозив) все ж таки раніше якісні речі робили. більш пізніший ноут фізично давно розвалився.