С тобой виделся на Глубочицкой, махнувши через стекло рукой Чета запомнилось.
да, я помню
десь читав що у форума є телега. як туди можна потрапити, що б АвтоЮа ще більше на мене вплинуло )))
У форума не знаю, є тг умовних «дисидентів» з форума.
десь читав що у форума є телега. як туди можна потрапити, що б АвтоЮа ще більше на мене вплинуло )))
якщо взнаеш то і мені скинеш в ТГ ссилку, Дякую
не дякуй;) долучив тебе в ту тг групу, але там не так цікаво, як тут))
Дякую, подивився, згоден нічого цікавого там нема то і видалив
...
Ну чого ж не цікаво, наприклад Рубана там позбавили права постити гіфки.
UPD: та група оживає коли лягає форум.
а він там був?
а він там був?
Та ніби був, 29 серпня цього року. Хоча, можливо хтось прикалувався.
Из воспоминаний про "альтернативную реальность" Лет эдак 15 тому назад (точно не вспомню) часть матерщинно озабоченных автоюашников организовала свой форум типа "матюк-фри" Я заглянул туда один раз, пожал плечами от недоумения и более не возвращался. А еще вроде как был закрытый подфорум на автоюа с подобным мат-фри контентом. И туда можно было попасть по специальной протекции определенных автоюашников, что очень беспокоило жаждущих. Здесь боюсь соврать в исторических нюансах, просто меня это не интересовало априори.
Фізбучєк мо?
Є і телега і FB, але цім ресурсам навіть до сьогоднішнього форуму дуже далеко. Все просто. з'явилося багато інших ресурсів, ось народ і пішов, плюс війна. До ковіду мі ще збиралися
Привет, Толик! Твой плов на слётах вошел в историю навечно, как и ты в семейном ансамбле с женой! Ей отдельный большой привет! В который раз отмечу простой факт. Фейсбучик, телега...дело же не в количестве контингента. Это вообще другой формат интернет ресурса. Ну просто кардинально иной. Рыба не может стать мясом и наоборот . Если начну заново перечислять отличия, то меня заплюют за повторы мыслей.
...
UPD: та група оживає коли лягає форум.
коли заходив то там розмова була хто коли перевзувся і все на форумі краще
в цілому, я вдячний форуму. з кимось подружився, когось катав на літаку, знаходив багато чого цікавого. і згадую з ностальгією тусню на ВОВ...
в цілому, я вдячний форуму. з кимось подружився, когось катав на літаку, знаходив багато чого цікавого. і згадую з ностальгією тусню на ВОВ...
О! Мене і дружину якось катав! Дуже круто було! Досі згадуємо з теплотою.