НАЩО 256 Гб? Що такого можна хранити на телефоні у такому обсязі?
ну от наприклад, мій варіант карта пам'яті в 512 гігабайт, там музика в lossless, і з десяток фільмів про всяк випадок. зайнято десь 400 з чимось там гігабайт в телефоні 256 гігабайт, там бекапи, дистрибутиви, туди ж синхронізується дропбокс і т.д. забагато пам'яті не буває
НАЩО 256 Гб? Що такого можна хранити на телефоні у такому обсязі?
ну от наприклад, мій варіант карта пам'яті в 512 гігабайт, там музика в lossless, і з десяток фільмів про всяк випадок. зайнято десь 400 з чимось там гігабайт в телефоні 256 гігабайт, там бекапи, дистрибутиви, туди ж синхронізується дропбокс і т.д. забагато пам'яті не буває
Нащо це все в телефоні? Флешку не логічніше купити?
Шановний, в нас не комунізм, кожен має право робити із своїми коштами, що завгодно. Купляти на 512 телефон чи на 512 флешку. Твох коментарі тут не доречні, від слова зовсім.
Шановний, в нас не комунізм, кожен має право робити із своїми коштами, що завгодно. Купляти на 512 телефон чи на 512 флешку. Твох коментарі тут не доречні, від слова зовсім.
Хз до чього тут комунізм, ну хай буде "Стадіон, так стадіон" "Комунізм, так комунізм". Шановний, в нас не комунізм, кожен має право додавати свої коментарі.
Нащо це все в телефоні? Флешку не логічніше купити?
так я і використовую телефон як флешку по суті усе що треба - в одному місці впорядковано
Хз до чього тут комунізм, ну хай буде "Стадіон, так стадіон" "Комунізм, так комунізм". Шановний, в нас не комунізм, кожен має право додавати свої коментарі.
В чужий монастир, із своїм уставом не лізуть. Поради тут ніхто не просив, країна советов розпалась давно, а ти ще там залишився. Це там любили пхати носа куди потрібно і куди не потрібно, і поради давати, кому і що робити, що купляти.
В чужий монастир, із своїм уставом не лізуть. Поради тут ніхто не просив, країна советов розпалась давно, а ти ще там залишився. Це там любили пхати носа куди потрібно і куди не потрібно, і поради давати, кому і що робити, що купляти.
ЯКЩО уважно прочитати гілку, то можна побачити, що поради нихто не давав, а задавали питання.
...
ЯКЩО уважно прочитати гілку, то можна побачити, що поради нихто не давав, а задавали питання.
а якщо ще уважніше? ТС радився про сабж у окремій темі у ІТ-гілці, а тут він хоче НЕ порад та питань, а саме конкретних пропозицій! От направду, для чого, засмічувати тему недолугими питаннями та порадами, не можу зрозуміти!??
Автору, успішно придбати, саме те, що хочеться й можеться!
Така невдала відмазка, могла ще пройти в дитячому садку. Навіщо тримати на телефоні інформацію - це питання чи порада нічого на телефоні не тримати? Купити флешку, це порада чи питання, замасковане за пораду? Да і взагалі тема називається КУПЛЮ, а не, що вибрати?
Тому свої поради і коментарі не по темі, оставьте для своїх внуків.
Така невдала відмазка, могла ще пройти в дитячому садку. Навіщо тримати на телефоні інформацію - це питання чи порада нічого на телефоні не тримати? Купити флешку, це порада чи питання, замасковане за пораду? Да і взагалі тема називається КУПЛЮ, а не, що вибрати?
Тому свої поради і коментарі не по темі, оставьте для своїх внуків.
Ну то якщо хрін хто відкликнеться на об'яву, і дійсно не дасть пораду, то будь готовий.
А так щоб без питань та порад - є олх, наприклад.
...
а якщо ще уважніше? ТС радився про сабж у окремій темі у ІТ-гілці, а тут він хоче НЕ порад та питань, а саме конкретних пропозицій! От направду, для чого, засмічувати тему недолугими питаннями та порадами, не можу зрозуміти!??
Автору, успішно придбати, саме те, що хочеться й можеться!
І багато тут конкретних пропозицій? Жодної. ЗІ. в ІТ гілку не заходив. Хтось би радів, що його тему піднимають. Ну може комусь об'ява на яку не буде жодних відповідей і в радість. Піде собі на іншу сторінку через день, а потім в архив. До речі, можна ж адмінам заборонити відповіді в цій гілці, в продажу авто та таке інше? Щоб нихто не засмічував гілки питаннями та порадами. Хай спілкування іде через приватні повідомлення. Все просто, і никому крихку душевну організацію не потурбує.
в ІТ гілку не заходив...
еге ж, скліроз - він такий...нічого особистого, я й сам такий: тут пам'ятаю/тут вже ні)))
в ІТ гілку не заходив...
еге ж, скліроз - він такий...нічого особистого, я й сам такий: тут пам'ятаю/тут вже ні)))
А, вспомнил. Він ще як .... себе повів. Ну буває.
А, вспомнил. Він ще як .... себе повів. Ну буває.
100%.
Як з пропозиціями? Теж придивляюся до Пікселя для дружини.
Нарешті доїхав мій Pixel 9 Pro Тому таки буду продавати свій pixel 8 (не Pro), колір Hazel, 256 gb, повний комплект (кабель не розпакований), в ідеалі, британець, гарантія до *.11.25 (це, типу, їх перевага - 2 роки гарантії, замість 1) Тільки ще треба день-два все перенести По ціні поки не орієнтувався але якщо є пропозиції пишіть в ПП (дам свій контакт, скину додаткові фото). Київ / Виш Або через пару днів вже створю нормально тему
По ціні поки не орієнтувався
Поки будеш переносити і налаштовувати, то і по ціні зорієнтуйся.