Нові в упаковці, розпаковано тільки для перевірки.
Працюють норм, звук, як за таку ціну, доволі пристойний, але звісно - не для меломанів
Купувались на аліку(декілька різних, собі залишив ті, що мені зручніші), ось тут(є опис/характеристики та відгуки): https://a.aliexpress.com/_EHUIqJ7
Комплектація: Bluetooth гарнітура, мануал, кабель AUX-AUX, кабель USB-Tipe C. Також модель оснащена мікрофоном, механічними кнопками управління та слотом для карт пам'яті. Інтерфейси підключення: Bluetooth, AUX, Lightning.
Ціна:550 грн.(вживу, виглядають у рази дорожче )
Цікаво, чому на Аліекспрес, вони дорожче чим в Києві? Вже не перший раз звертаю увагу
Все просто, бо на алі є можливість взяти із знижками.
Ти не зрозумів суті питання. Ти продаєш відкриту упаковку з навушниками, дорожче чим в магазині з гарантією.
про "в магазині з гарантією", це ти добре пожартував)) я, звісно, не магазин, але ж, зі мною можна дуже добре поторгуватися, а гарантію я також можу пообіцяти
щодо відкритої упаковки, можу ії зробити "закритою"(буде, як у магазині), просто чесно написав, що вона відкривалася, щоби перевірити, але сабж не юзався.
Я тобі навів приклад, що бачить пересічний громадянин. Без образ.
Пару недель назад Алик просто спамил сей девайс меньше $8, я побоялся брать... Удивительно, как они умудряются полноразмерные наушники продавать за такую цену и еше с бесплатной доставкой
Я тобі навів приклад, що бачить пересічний громадянин. Без образ.
Та які образи, все ок Не корову ж продаю, не продам то собі залишу або на подарунок підуть, бо вони реально класні за такі гроші ціна: 499 грн(дешевше магазину)
ціна: 499 грн
чудова ідея для недорогого але якісного подарунку
хто не хоче/може довго чекати з аліекспресу, велкам!
чудові за таку ціну)
15.11.24_ап
А вони вміють працювати при розряді по шнурку?
А вони вміють працювати при розряді по шнурку?
не пробував, але думаю, що вміють, бо є для того й шнурок у комплекті