Хотіли б, бігали і на вулиці і взимку. Тут бажання треба, а не доріжка.
Ніколи не розумів тих хто бігає по вулиці, якщо у тебе є міце під бігову доріжку. Чисто бігати з усвідомленнням що зекономив на доріжці? Може у когось є такий фетиш, у мене нема. Мені комфортніше бігати у себе, тим більше що у мене не біг, а скоріше швидка хода. А біг у селі то окремий вид "розваг".
Сама корисна порада була про собаку.
Що там корисного я не зрозумів. Мучити потім собаку життям в квартирі, відсутністю прогулянок і більшу частину доби без людей? Дивні у вас поняття корисності.
Я вже писав про повітря в кімнаті де стоїть бігова доріжка та на свіжому повітрі.
Ну і не поняв - тобто в селі з собакою будуть прогулянки, а в місті що? Не буде? ЗІ. Деяки собаки чудово себе почувають в квартирі. І без людей. Деяки в приватних будинках у вольєрах живуть. Деяки після прогулянки залазять у будку і там сплять до вечора. Без людей )))
Так, все, оффтопить не буду. По сабжу не скажу нічого. Непотрібна вона мені була. Хочеш побігати - парк, ліс. Тому щасти знайти те, що хочеш.
Ну і не поняв - тобто в селі з собакою будуть прогулянки, а в місті що? Не буде? ЗІ. Деяки собаки чудово себе почувають в квартирі. І без людей. Деяки в приватних будинках у вольєрах живуть. Деяки після прогулянки залазять у будку і там сплять до вечора. Без людей )))
Прикольно, когда собака позиционируется, как разновидность тренажера. Собака это член семьи с ответственностью за него, нормальным уходом, слежением за здоровьем, лечением, жестким распорядком дня, появлением жизненных ограничений, бытовых неудобств и т.п. А человек хочет просто нагружаться физически наиболее удобным для себя образом. ЗЫ. Сам я кошатник по жизни, собаку никогда не заведу.
Прикольно, когда собака позиционируется, как разновидность тренажера. Собака это член семьи с ответственностью за него, нормальным уходом, слежением за здоровьем, лечением, жестким распорядком дня, появлением жизненных ограничений, бытовых неудобств и т.п. А человек хочет просто нагружаться физически наиболее удобным для себя образом. ЗЫ. Сам я кошатник по жизни, собаку никогда не заведу.
А где я писал про собаку как тренажера?
Люди детей заводят и учатся молочные каши варить - ради этого? :-)
]
Я вже писав про повітря в кімнаті де стоїть бігова доріжка та на свіжому повітрі.
Дуже спірне питання, особливо у місті. Британські вчені кажуть що півгодини пробіжки недалеко від загруженої траси вкорочують життя, а не продовжують.
]Ну і не поняв - тобто в селі з собакою будуть прогулянки, а в місті що? Не буде?
Звісно не буде, я що раб для собаки. Прокидаюсь пізно. після роботи спортзал теж до пізна. Не собачатник я...
]
Дуже спірне питання, особливо у місті. Британські вчені кажуть що півгодини пробіжки недалеко від загруженої траси вкорочують життя, а не продовжують.
]Ну і не поняв - тобто в селі з собакою будуть прогулянки, а в місті що? Не буде?
Звісно не буде, я що раб для собаки. Прокидаюсь пізно. після роботи спортзал теж до пізна. Не собачатник я...
Ну ти ж писав про бігову доріжку в селі, не в місті?
Ну а не собачатник.... буває. Я собачатник, але.... Колись був ротвейлер. В місті, в квартирі. Тепер розумію, що півгодини прогулянки для нього було мало. Потім вирішив що прогулянки - не моє, а собаки - моє. Ши Тсу. 5 кг. Ходить на пелюшку. Не терьєр, може погратися і тут же спати піде. То що треба. Любить гуляти на вулиці, але якщо ні - то ні. Ну це знову офф, більш того, це не собака для прогулянок. Там треба хаскі. Модна, але найбільш бестолкова собака. Як колись афганські борзиє. Красива, но тупа.
...
По свому досвіду можу сказати таке - бери щоб висока була, бо у всіх знайомих на неї білизна сохне :-)
ЗІ. В місті ще б зрозумів таке. В селі? Та краще на свіжому повітрі побігати, ніж десь у кімнаті там де вдихаєш і видихаєш. На подвірі поставити турник, щось типу дошки Євмінова щоб прес качати, гантелей докупити. Для контролю пульсу є прості пульскоксиметри ціною в 200-300 грн. А на решту.... ну щось на 19500 грн можна купити чи задонатити.
А можна тупо завести собі хаскі, пару годин зранку точно треба буде побігати. Ну і звечора теж :-)
Звісно, все ІМХО.
Пробували самі бігати в селі зимою після 8-ми вечора? Якраз в місті можна бігати хоч опівночі. В селі коли стемніло то для мазохістів хіба. Турник маю, гантелі є, але як це заміняє бігову доріжку не розумію.
Ну і так, зекономити 19 тисяч але завести хаскі до дуже крута порада.
Ну скажу так - в селі, в місті.. Чоловік з собакою, та ще і з пістолетом в кишені... кому він потрібен? Більш того - про те, що він з пістолетом, дізнається все сіло. Бігай собі безпечно )))
Яких тільки альтернативно обдарованих не зустрінеш. Людина питаєяку бігову придбати, а йому насипають, що для того щоб дороги в селі після 20:00 стали освітленими та знівельованими треба брати пса, мушкєта та щоб всі в селі про це знали
...
Пробували самі бігати в селі зимою після 8-ми вечора? Якраз в місті можна бігати хоч опівночі. В селі коли стемніло то для мазохістів хіба. Турник маю, гантелі є, але як це заміняє бігову доріжку не розумію.
Ну і так, зекономити 19 тисяч але завести хаскі до дуже крута порада.
Ну скажу так - в селі, в місті.. Чоловік з собакою, та ще і з пістолетом в кишені... кому він потрібен? Більш того - про те, що він з пістолетом, дізнається все сіло. Бігай собі безпечно )))
Яких тільки альтернативно обдарованих не зустрінеш. Людина питаєяку бігову придбати, а йому насипають, що для того щоб дороги в селі після 20:00 стали освітленими та знівельованими треба брати пса, мушкєта та щоб всі в селі про це знали
Обдарований, ти бачив десь щоб я писав про освітлені та знівельовані доріжки? Смайли в моєму пості бачив? "ОФФ" в моїх постах бачив? Чи то так, брехнути чуток? Яку ти доріжку порадиш, ментор? Якщо ні, то чого ти писав? Чим ти відризняєшся?
Так, але такоє писав що тимчасово тут живем, поки ситуація не нормалізується.
Так, але такоє писав що тимчасово тут живем, поки ситуація не нормалізується.
Ну тоді і для квартири у місті можна подумати. А якщо вже купив, то чого б і в селі не побігати, поки дощ :-)
Чим ти відризняєшся?
Я - розумний. / гарна доріжка, я б таку брав, яка підлаштовується під твій темп і з вентилятором, якщо вдома немає
Доріжку треаба брати щоб у складеному стані займала небагато місця та зручно було вішати на неї одежу.
Всі інша параметри визначаються лише ціною.
Та в селе проще турник с лестницей прибить, купить пару гантелей разборных, пояс чтоб их цеплять, и под настроение, поотжиматься попотягиваться, порастягиваться, обычно все эти тренажеры на месяц два, потом пыль собирают
Та в селе проще турник с лестницей прибить, купить пару гантелей разборных, пояс чтоб их цеплять, и под настроение, поотжиматься попотягиваться, порастягиваться, обычно все эти тренажеры на месяц два, потом пыль собирают
ну це ж зовсім різні речі. турнік і гантелі ніяк не замінять бігову доріжку, орбітрек чи велотренажер. можна мати і те, і те. ЗІ. А ті, хто рекомендують бігати по селу, напевно давно не були в звичайному селі, де після 17 год вже у всіх хатах не світиться, темно, особливо після переходу на зимовий час, дороги не освітлюються та й стан тих доріг такий собі. З ліхтариком обережно пересуватися ще можна, а бігати... Хіба до райцентра доїхати і там побігати. Так, наприклад, в Таращі і тренажерка повноцінна є, можна записатися і ходити. Але в селі бігова доріжка не завадить. У мене степер з ручками, бо хата невеличка і доріжок ставити нема де, а степер маленький і складається, хоча заняття на ньому більше підйом по сходах нагадують, аніж біг.
Чим ти відризняєшся?
Я - розумний. / гарна доріжка, я б таку брав, яка підлаштовується під твій темп і з вентилятором, якщо вдома немає