Раніше це була локальна мережа на сході України, належала Ахметову. В 2020, задається, власник змінився. Завжди відзначалася хорошою якістю пального. Але й ціна була висока. Але часто походження горючки було кцп. (Але ж і мозирь не з білоруської нафти все робив) Зараз мережа сильно розширяється в Києві та області, трошки менше - в інших регіонах.
Особисто я регулярно заправляюсь, дизель мені подобається більше ніж окко. Дизель заявлений як Греція, бензин - Литва, Румунія. По газу відгуки різні. Я особисто не бачу суттєвих відмінностей від окко/вог/юпг Ціни станом на зараз кращі ніж у картеля, програма лояльності краща. Мінус - не показують ціни на сайті. А на стелах треба чекати 5 хвилин промо, щоби власне ціни побачити
І я пару разів в них заправлявся. По паспорту дизель наче Греція. Залив дизель преміум. Ось і цікаво теж, як у них із якістю? P.S. На андроід ніяк не можу додаток завантажити.
Jugashvili 07.04.2025 09:03 пишет: І я пару разів в них заправлявся. По паспорту дизель наче Греція. Залив дизель преміум. Ось і цікаво теж, як у них із якістю? P.S. На андроід ніяк не можу додаток завантажити.
ПО відчуттям дуже даже непогано. Тихо двигун працює. Витрати непогані. Це я кажу про прєміум. Єдиний негатив, це купони. в суботу в мене був купон із знижкою 4 грн. Спецом заїхав і залив до повного. Але він не спрацював-(( Неприємний залишок... написав до служби підтримки. Але на чудо не сподіваюсь.