це ти не шариш просто, спробуй ось цю і одразу зміниш думку Dallmayr Prodomo
У них и абсолют пропал, что там покупать кроме минералки?)
в АТБ нема смачної кави
це ти не шариш просто, спробуй ось цю і одразу зміниш думку Dallmayr Prodomo
Та це стара як світ кава, яка по рівню зерна десь приблизно на рівні недорогої Бразилії наших обсмажчиків. Тобто коли ця позиція десь контрабандою проходить по 40-500грн 500г, то ще зрозуміло, а за 678грн це дуже дорого
Звичайно, про смаки я зараз не кажу, тут якраз максимально базовий зрозумілий смак, що це скоріше плюсом. Але просто не за ці гроші
Особливо коли поруч є Сільпошна акційна Ефіопія по ціні майже собівартості самого зеона
Мерщій в траш за колумбією по 841 грн кг сільпо власна обсмажка. Підозрюю що в сільпо така сама акція.
Мерщій в траш за колумбією по 841 грн кг сільпо власна обсмажка. Підозрюю що в сільпо така сама акція.
ціна шикарна, а яка дата обсмаження? в сільпо(офлайн та онлайн) не бачу цієї колумбії, пришлося взяти ефіопію по 1119 грн, але свіжак, обсмажена 20.03.26
...бачу в онлайн сільпо колумбію за 1149 грн.
Я на дату не дивився бо якраз закупився у нашого форумного постачальника. Звернув увагу бо звично моніторю каву і алкоголь в траші, на ці позиції часто приємні ціни. Ще у 250 г була чи то Гондурас чи то Ефіопія по 219 грн. До речі, сільпо зараз пишуть не дату обсмаження, а краще вжити до...
Я на дату не дивився бо якраз закупився у нашого форумного постачальника. Звернув увагу бо звично моніторю каву і алкоголь в траші, на ці позиції часто приємні ціни. Ще у 250 г була чи то Гондурас чи то Ефіопія по 219 грн. До речі, сільпо зараз пишуть не дату обсмаження, а краще вжити до...
Раніше сільпо дійсно не писало дату обсмаження, але сьогодні на власні очі побачив, що тепер пишуть: -дата обсмаження_______ -вжити до_____
ціна шикарна, а яка дата обсмаження? в сільпо(офлайн та онлайн) не бачу цієї колумбії, пришлося взяти ефіопію по 1119 грн, але свіжак, обсмажена 20.03.26
у Діми зараз Колумбія 1150, завтра поїду куплю цю або щось інше може спробую
тобто, колумбія за 841 грн тебе не цікавить? а я би взяв, але в Києві не знаю, чи є ті траші?
...
тобто, колумбія за 841 грн тебе не цікавить? а я би взяв, але в Києві не знаю, чи є ті траші?
Десь біля Більшовика бачив, думаю в Гугл картах можна знайти
На рахунок Сільпошної, то не думаю, що моя буде істотно аж на таку суму відрізнятись. Тому поки є можливість чому б ні
Сільпо постійно намагається заманювати людей в магазин знижками на якийсь популярний продукт. На каву часто знижки до собівартості і навіть в мінус (особливо коли 1+1 була акція). Тобто роки у мене на схожу позицію завжди була ціна 1150 у Сільпо були ціни від 800 до 1500грн. От 1500 якраз нормальна справедлива націнка, яку зазвичай роблять в Європі (там ще більше) і вже від цієї ціни роблять акції. В мене позиція поки не змінилась, ніяких приколів з акціями, замість цього справедлива ціна, коли покупець купляє не за саму дешеву на ринку ціну, але й завжди знає, що не переплатить якісь космічні гроші. Це взаємовигідно для обох сторін.
Але якщо в Сільпо під домом такі чудові акції, то чому б не зекономити, критичної різниці точно нема. Я куштував якось їхню Колумбію, доволі пристойно
...
, подивився є, нам блмчке на Лобановського або теремки, але е вона там чи ні незнаю, а так ціна гарна, але враховуючи ціну на паливо то за одною кавою їхати буде дорого, дешевше буде попросити що б nikka відправив з Таращі