Поки довбні будуть в нас дороги і розв'язки будувати - ніколи. В нормальних країнах таке неможливо, бо на таких розв'язках виїзжають спочатку на полосу розгону, на яку з головної дороги ніхто не заїде, бо це фізично неможливо.
ну і щоб небути голослівним ти ж звісно зможеш навести приклад такої країни.
чтоб далеко не ходить - дороги той же польши на гугл-картах в режиме обзора улиц
США Тільки не треба приклади доріг в селах викладати де 2 автівки в годину проїзжає. Мова йде про розв'язки, де відчутний трафік і відсутні світлофори, як на прикладі ТСа
США Тільки не треба приклади доріг в селах викладати де 2 автівки в годину проїзжає. Мова йде про розв'язки, де відчутний трафік і відсутні світлофори, як на прикладі ТСа
На прикладі ТСа штатівську смугу розгону нема де вмантулити, як і у багатьох інших місцях...
Покрути стрілку на 360 градусів, де ти там бачиш відчутний трафік? ЗИ. Піди в першому посиланні направо і вийди на 64 хайвей. Зрозумієш, що я мав на увазі.
це звичайна міська розв’язка/перехрестя, яка полоса розгону а ще 99% їх побудовано за часів совка коли на дорозі було 3 автівки на годину в Києві майже всі мостові з’їзди/заїзди взагалі "конюшиною" зроблені що при трафіку блокується миттєво (одеська площа, перетин кільцевої/палладіна з берестейським) треба дивитись перед собою, а інколи навіть голову можна не повертати бо на межі перетину трафік в 1 та 2 смугах вже видно у бокове дзеркало
Поки довбні будуть в нас дороги і розв'язки будувати - ніколи. В нормальних країнах таке неможливо, бо на таких розв'язках виїзжають спочатку на полосу розгону, на яку з головної дороги ніхто не заїде, бо це фізично неможливо.
Нажаль , полоса розгону у нас не дуже допоможе , бо ще треба щоб з неї впустили лівіше . Як показує практика , у нас так не прийнято , навіть при наявності зовсім порожньої лівої полоси . - А што, я єду па правєлам і чєго я должен пєрєстріватца ? Таке сплош і рядом . І з точки зору пдр , все вірно .
Покрути стрілку на 360 градусів, де ти там бачиш відчутний трафік? ЗИ. Піди в першому посиланні направо і вийди на 64 хайвей. Зрозумієш, що я мав на увазі.
причому тут трафік? ти писав, що в нормальних країнах таке не можливо, бо там розумні люди проектують дороги і там не можлива така ситуація фізично, але щоб така ситуація сталась, не треба супер трафіку достатньо всього навсьго 2 авто. приклад з хайвеєм не підходить бо на всіх хайвеях України теж є полоси розгону.