ручна газонокосилка для 6 соток газон. Оскільки досвіду ноль у цьому питанні, яку вибрати, щоб без сюрпризів: виробник, модель. Завчасно дякую і всім удачі
Перше питання - бензин чи електро? Ну і бюджет бажано. Бо без верхньої межі можна брати топові моделі і не паритись.
я-б ще подивився на моделі зі змінними головами. Тоді вона буде ще й висоторізом, та підстригачкою кущам. Дуже шкодую що не взяв в свій час таку.
если "английский", то газонокосилку, если бурьяны и сливовица, то ручную с возможностью установки ножа штиль и т.п. легче китайцев, экономичней и живучей. зы. я за штиль))) 14 лет, под 30 соток, 1 раз поменял втулку. никаких редукторов и смазки, в моей косе
Перше питання - бензин чи електро? Ну і бюджет бажано. Бо без верхньої межі можна брати топові моделі і не паритись.
. Ручна-механічна (не бензо і не електро)
отета поворот з таких знаю тільки косу та серп (без молота).
Ще коза.
думав, тільки я нічого не зрозумів, що саме ТС шукає?
...
Мабуть якесь таке
капець, імхо, мазохізьм якийсь якщо припустити, що ТС не хоче бачити довгих дротів/нюхати бензин то чому, у 2025 році, карле!... не розглянути акумуляторні моделі?? ...хоча, чесно визнає, що досвіду ніякого, тоді годі дивуватися
з свого, не аби якого, досвіду косіння газону+"трави по пояс" на 6+6 сотках...бензиновими(тримерами) та електро можу сказати, що бензинові девайси значно зручніші(без дротів), але електро - все буде швидше(без бовтання з бензом)...примірююсь до акамуляторних, думаю, це оптимальний вариант для 6 соток.
дякую за посилання, трішки розвиднілося. Ентузіазм потихеньку розвіюється, все виявилося не так просто, як думалося. Акумуляторний варіант цікавий.
дякую за посилання, трішки розвиднілося. Ентузіазм потихеньку розвіюється, все виявилося не так просто, як думалося. Акумуляторний варіант цікавий.
ось такий ейнхелл я цей сезон повикористовував. Досить міцно зроблена, гарно стриже, але немає мішка для мульчі. Акумів вистачає на 4-6 соток в залежності від рівня трави та густоти газону, але в мене є ще сет на 2 акуми, тому не було такого, щоб не вистачало. Вцілому я задоволений поки що.
ось такий ейнхелл я цей сезон повикористовував. Досить міцно зроблена, гарно стриже, але немає мішка для мульчі. Акумів вистачає на 4-6 соток в залежності від рівня трави та густоти газону, але в мене є ще сет на 2 акуми, тому не було такого, щоб не вистачало. Вцілому я задоволений поки що.
А тут акуми такі ж, як на макіту/прокрафт? якщо так, то горизонти вибору значно розширюються...от наприклад Незрозуміло, чому виробляють сучасні газонокосарки без травозбірника??
дякую за посилання, трішки розвиднілося. Ентузіазм потихеньку розвіюється, все виявилося не так просто, як думалося.
у нас колись завхоз під офісом такою штукою (ручною) підстригав. Ми з балкона спостерігали. Хріновато виходило, зусиль багато. Газону метрів 10
А тут акуми такі ж, як на макіту/прокрафт? якщо так, то горизонти вибору значно розширюються...от наприклад Незрозуміло, чому виробляють сучасні газонокосарки без травозбірника??
ні, не сумісні. Тобто через адаптер можна, але то фігня імхо. Я ейнхел брав, тому що в мене вже є купа інструментів на цих акумах, шуруповерт, трімер, болгарка та навіть ліхтар, тому вибір був тільки серед косарок цього виробника (там доречі є з травозбірником, але вони як на мене якісь хлипкуваті).