Можливо хтось планує оновитись. Придбаю Google Pixel від 7 моделі 8/256, не лочений. В ідеалі 7а, 8а. Колір байдуже, головне стан ну і не за всі гроші світу
Я в них нічого не розумію, але нижче людина якийсь продає
Дякую друже Спілкувався з автором. Крутий телефон, але в мене бюджет трошки меньший
7а 10800 б/у 7а 13600 новий.
7а 10800 б/у 7а 13600 новий.
Цікавить. Подробиці в приват
є 7а, але 8/128, але за 10к віддам. купив, місяць побавився - не зайшов. цікавить?
є 7а, але 8/128, але за 10к віддам. купив, місяць побавився - не зайшов. цікавить?
Давай подробиці. Якщо не знайду 256, розгляну 128
Давай подробиці. Якщо не знайду 256, розгляну 128
Колір темно-сірий, чи як він там - Charcoal. В комплекті бамперок, плівка матова наклеєна, та нова на додачу. Також рідна коробка + кабель + usb-перехідник + скріпка для сім. Це версія на 1 фізичну сім-карту + e-sim. (не знаю може вони й усі такі ). На фото має бути видно пару цяток на корпусі. 0735895068 Ярослав
А чому оперпторський не розглядаєте? 7-й в гарному стані за +-7к продают на олх, навіть нові проскакують.. Я собі якось хотів придбати
А чому оперпторський не розглядаєте? 7-й в гарному стані за +-7к продают на олх, навіть нові проскакують.. Я собі якось хотів придбати
Не розумію, як купувати техніку на олх. Або в форумчан(+- якась гарантія) або в фізичному магазині
Не розумію, як купувати техніку на олх. Або в форумчан(+- якась гарантія) або в фізичному магазині
а де купувати бу телефони?
Є фізичні магазини з бу телефонами Можна прийти, покнопати і гарантія на 30 днів
...
Є фізичні магазини з бу телефонами Можна прийти, покнопати і гарантія на 30 днів
ну це я знаю, Дякую, але ті магазини непогано так роблять націнку то чому наприклад не можна купити тел у форумчанина наприклад дешевше чим в тих магазинах? На олх да якось стремно купувати
...
ну це я знаю, Дякую, але ті магазини непогано так роблять націнку то чому наприклад не можна купити тел у форумчанина наприклад дешевше чим в тих магазинах? На олх да якось стремно купувати