Отже, вчора мав змогу повноцінно протестувати новий (PD-тригерний) кабель тайп-сі отакий
Впродовж 3+ годин не виникло жодних ознак того, що було до заміни кабелю. Продовжую спостереження
Дуже дякую, всім хто відгукнувся
а якщо вимкнути відео то працює?
не зрозумів, про що запитання ще раз: впродовж 3-х годин(поки не було світла та роутер був заживлений від павербанка через новий кабель) не виникло жодних проблем із інтернет-з'єднанням. Увесь цей час, троє користувачів активно юзали свої пристрої (смартфони/ноути/планшет), звісно вмикали/вимикали/знову вмикали(якщо ти це мав на увазі) відео/аудіо контент...все працює, жодних проблем.
Дякую, завтра заїду до Тебе по кабель та теж зробимо тест драйв
Думаю придбати тригери для кінетіка 12B 3A та онушки 12В 0,5А , але проблема в тому, що станція Анкер пропонує тільки 9V/3A, 15V/3A... Заведуться пристрої, чи буде бабах?
Планую для онушки 9V , а чи не буде роутеру погано від 15V?
Замість 12ти 15 можна. Ти віміряй ті 12в блоки живлення штатні - все що завгодно побачиш замість 12ти
Думаю придбати тригери для кінетіка 12B 3A та онушки 12В 0,5А , але проблема в тому, що станція Анкер пропонує тільки 9V/3A, 15V/3A... Заведуться пристрої, чи буде бабах?
Має працювати від 9 Вольт, якщо я щось розуміюся в електроніці. Навряд чи там є по входу жорсткий контроль рівня напруги. І від 15 В теж працюватиме, по-ідеї, але не має сенсу давати так багато.
Має працювати від 9 Вольт, якщо я щось розуміюся в електроніці. Навряд чи там є по входу жорсткий контроль рівня напруги. І від 15 В теж працюватиме, по-ідеї, але не має сенсу давати так багато.
Для роутера мабуть маловато буде 9В , Keenetic Giga KN-1010
Хоча, замовлю спочатку 9V і зроблю тест
Потестив тригер на 9В, чудово працює на keenetic giga