На уроках по аргентинському танго буде передноворічна вечірка, сказали що кожен має принести подарунки для кожного, вітається і подарунок зроблений своїми руками. Як думаєте що можна подарувати? Загалом нас там 10 рахуючи мене. Вік від 23 до 45, чотири хлопчики і шість дівчат. Саме банальне - щось типу солодкого. На роботі підкинули ідею з гарними новорічними прикрасами кожному, але я поки в інеті не знайшов нічого підходящого. Які ще ідеї є?
Запрошення в Аргентина-гриль. Кожен платить за себе. Хто відмовиться від запрошення чи платити за себе, тому на наступний раз принести костер (підставку) із закладу.
juiT 10.12.2024 23:25 пишет: Запрошення в Аргентина-гриль. Кожен платить за себе. Хто відмовиться від запрошення чи платити за себе, тому на наступний раз принести костер (підставку) із закладу.
Shubbit 10.12.2024 22:33 пишет: На уроках по аргентинському танго буде передноворічна вечірка, сказали що кожен має принести подарунки для кожного, вітається і подарунок зроблений своїми руками. Як думаєте що можна подарувати? ...
Дрібне листя і патички з пилом (йерба мате) сторінка Набір Yerba Mate Green Matero bombilla для двох сторінка Декоративна статуетка Танцююча пара, 27см сторінка Carlos Gardel - Grandes Exitos vol.1 [DVD] Детальніше: сторінка Argentina Аргентина - 5 шт х набор 6 монет 1 5 10 25 50 Cents 1 2 Pesos 2000 - 2016 сторінка не реклама p.s.
Tango Show at Cafe de los Angelitos with drinks - Buenos Aires сторінка
CARLOS GARDEL " Mi Buenos Aires Querido " сторінка
терпеть не могу подобные обмены подарками и прочие секретные санты. не хочу заморачивать себе голову и искать что подарить, а дарить ерунду тоже не хочу. мне всегда проще сдать деньгами, если собирают или просто сказать сори, я в такое не играюсь, одаривайтесь без меня
julson 11.12.2024 13:31 пишет: терпеть не могу подобные обмены подарками и прочие секретные санты. не хочу заморачивать себе голову и искать что подарить, а дарить ерунду тоже не хочу. мне всегда проще сдать деньгами, если собирают или просто сказать сори, я в такое не играюсь, одаривайтесь без меня
julson 11.12.2024 13:31 пишет: терпеть не могу подобные обмены подарками и прочие секретные санты. не хочу заморачивать себе голову и искать что подарить, а дарить ерунду тоже не хочу. мне всегда проще сдать деньгами, если собирают или просто сказать сори, я в такое не играюсь, одаривайтесь без меня
тогда 8 занятий танцюешь со стулом
Тоді нехай табурет і платить за заняття. Також не розумію, навіщо дарувати один одному сміття. Мені взагалі з подарунками важко вгодити, і терпіти не можу коли дарують, те що не потрібно, от прям капець як не люблю. В тому році сестра подарувала якусь херню в багажник для всякого барахла, а його в мене немає, крім ганчірки і мочалки, і ті лежать в ніші, багажник пустий, від слова зовсім. Вимушений був продавати і купляти набір інструменту.
Shubbit 10.12.2024 22:33 пишет: На уроках по аргентинському танго буде передноворічна вечірка, сказали що кожен має принести подарунки для кожного, вітається і подарунок зроблений своїми руками. Як думаєте що можна подарувати? Загалом нас там 10 рахуючи мене. Вік від 23 до 45, чотири хлопчики і шість дівчат. Саме банальне - щось типу солодкого. На роботі підкинули ідею з гарними новорічними прикрасами кожному, але я поки в інеті не знайшов нічого підходящого. Які ще ідеї є?
тогда 8 занятий танцюешь со стулом
Тоді нехай табурет і платить за заняття. Також не розумію, навіщо дарувати один одному сміття. Мені взагалі з подарунками важко вгодити, і терпіти не можу коли дарують, те що не потрібно, от прям капець як не люблю. В тому році сестра подарувала якусь херню в багажник для всякого барахла, а його в мене немає, крім ганчірки і мочалки, і ті лежать в ніші, багажник пустий, від слова зовсім. Вимушений був продавати і купляти набір інструменту.
В багажник?))) Тоді наступним кроком можна бокс купити, в багажник для всякого барахла))
Shubbit 10.12.2024 22:33 пишет: На уроках по аргентинському танго буде передноворічна вечірка, сказали що кожен має принести подарунки для кожного, вітається і подарунок зроблений своїми руками. Як думаєте що можна подарувати? Загалом нас там 10 рахуючи мене. Вік від 23 до 45, чотири хлопчики і шість дівчат. Саме банальне - щось типу солодкого. На роботі підкинули ідею з гарними новорічними прикрасами кожному, але я поки в інеті не знайшов нічого підходящого. Які ще ідеї є?
Предмети першої необхідності: алкоголь, цигарки, презервативи.