autoua
Autoua.netФорумSubaru форум

Subaru шпаргалки (склопідйомник та двері багажника)

ExГазировщик **
62 года (23 года за рулем), Киев
С нами с 14.07.2003

Subaru шпаргалки (склопідйомник та двері багажника)
      15 декабря 2024 в 13:37 Гілками

Кожного разу після скиду клеми аккума починаю шукати як знов повернути управління склом на водійські двері:

1. Увімкнути запалення.
2. Відчинити пасажирську дверь.
3. Опустити скло до упору та не вимикаючи склопідйомник зачекати 5-6сек до легесенького "счолк" десь поряд з кнопкою керування (релюшка якась клацає).
4. Підняти скло до упорута не вимикаючи склопідйомник зачекати 5-6сек до легесенького "счолк" десь поряд з кнопкою керування.
5. Вимкнути запалення, увімкнути через декілька секунд та перевірити можливість керування з водійськї двері.

Ще користувався способом типу: Вимкнути запалення, відкрити передню пасажирську дверь, зажати керування (чи уверх, чи донизу - не пам'ятаю, наче уверх) на водійський двери та увімкнути запалення, дочекатись коротенького "пік-у" десь у районі приборки. Користувався цім способом неодноразово, але цього разу "щось пішло не так", мабудь втратив послідосність, буду вдячний за нагадування.

Багажник:
Дуже странно, поміняв аккум, багажник працював, зїздив у село, повернуся додому, а багажник відчиняється десть на чверть, якщо руками підіймати - підіймається з трьома ривками, потім на кнопку не реагує. Сбрасував клему - не допомогло.
1. Відкрити багажник кнопокою.
2. Підняти ляду на бажану висоту.
3. десь навпроти лівого коліна знайти на на пару секунд натиснути кнопку "Memory" з піктограмкою ляди багажника (не плутати з кнопокю відкривання).
4. Закрити багажник кнопкою на ляді.

Якщо хтось ще знає корисні фукції - додавайте!
Якщо модератор не проти - можу цю тему (якщо будуть доповнення) оформити у якості FAQ.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Subaru шпаргалки (склопідйомник та двері багажника) [Re: Amateur]
      15 декабря 2024 в 18:29 Гілками

А впевнений що проблеми багажника у царині електроніки? Може суто механічна проблеми, бо за відгуками субаристів років 5-7 там аморти багажника живуть. Я десь на пробігу 50 тис міняв, хоча у мене і немає електровідкривання. На неоф сервісі субару (дарниця) сказали що мені дуже пощастило що у мене немає автоматизованого відкривання-закривання багажника. За їх досвідом щось з цим вузлом у субару не склалося.

ExГазировщик **
62 года (23 года за рулем), Киев
С нами с 14.07.2003

Re: Subaru шпаргалки (склопідйомник та двері багажника) [Re: harald67]
      15 декабря 2024 в 21:54 Гілками

harald67 15.12.2024 18:29 пишет:

А впевнений що проблеми багажника у царині електроніки? Може суто механічна проблеми, бо за відгуками субаристів років 5-7 там аморти багажника живуть. Я десь на пробігу 50 тис міняв, хоча у мене і немає електровідкривання. На неоф сервісі субару (дарниця) сказали що мені дуже пощастило що у мене немає автоматизованого відкривання-закривання багажника. За їх досвідом щось з цим вузлом у субару не склалося.

От наче зробив тему для шпаргалок, а ні, з'явився порутчик harald67...
Мій форь 2017р., тобо йому вже 7 років, 155ткм. Тебе не засмутило, що я виклав інструкцію як зробити, тобто я її перевірив і мені допомогло, багажник відкривається/закривається "як було".

V.I.P **
50 лет (34 года за рулем), Киев
С нами с 14.07.2001

Re: Subaru шпаргалки (склопідйомник та двері багажника) [Re: harald67]
      29 декабря 2024 в 19:26 Гілками

harald67 15.12.2024 18:29 пишет:

На неоф сервісі субару (дарниця) сказали що мені дуже пощастило що у мене немає автоматизованого відкривання-закривання багажника. За їх досвідом щось з цим вузлом у субару не склалося.

"Дарниця1"? Більше б пощастило, якщо уникати цього СТО. Там ще ті "спеціалісти"

Autoua.netФорумSubaru форум
Додаткова інформація
0 користувачів і 2 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Bivaliy, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1131

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія