Шукаю СТО з послугами електрика по одному з профільного авто (MPS) територіально Київ (правий берег) Вітаюься якщо з власним досвідом та партнери автоуа. Дякую заздалегідь.
Потужний дядько Віктор був на лівому березі. Коли був у мене міцик, то до нього звертався. Контакти в лічку напишу, щоб не реклама. ))
Потужний дядько Віктор був на лівому березі. Коли був у мене міцик, то до нього звертався. Контакти в лічку напишу, щоб не реклама. ))
+1, як раз у нього обслуговував профільний авто. Багато разів Віктор допомагав використовуючи свій професіоналізм та досвід.
Віктора телефон маю, але він в роках. Останній візит років 5 тому вже робив "молодий стажер"Та знаходиться на лівому березі. Мені перти авто на евакуаторі. Тримаю його як варіант запасний. Накидайте по кейсам по правому берегу?
Ну по міцикам ще було СТО Мастер, вони на правому, я у них обслуговував інколи. І ще у Броварах були специ, але то ще далі чим лівий берег. )
... Мені перти авто на евакуаторі.
У чому бачите основну причину звернення до автоелектрика ?
Був варіант, що заводив авто за допомогою балончика (суміш для швидкого запуску двигуна), коли був несправний бензонасос. p.s. за містом є справний, з авто із салону рідний електрогенератор, але з пробігом 200-240тис.
В районі Петрівки, а точніше блошиного ринку. Контакти відправив в лічку.