vlad_calibra 09.03.2025 09:54 пишет: А на ШИМ самсунгів ніхто вже уваги не звертає? Судячи з обзорів тільки у 24 ультри він в нормі.
Я точно не звертаю уваги, бо навіть не знаю про що це Просто користуюся самсунгами, декілька вже років, та ніякого шима мені не траплялося... От просто зараз, ретельно придивився на свій поточний 23ультра...не бачу ніякого шиму
vlad_calibra 09.03.2025 15:26 пишет: Побачити через камеру іншого телефона можно. У мене очі втомлюються, пекти починають, якщо наприклад книгу читати.
Нажаль, Ви попали у ті десять відсотків, яким дійсно заважає ШІМ. І так, кінцево цю проблему Самсунг вирішив лише у 25-й серії. І саме тому, що інші 90 відсотків користувачів цієї проблеми не помічали
vlad_calibra 10.03.2025 12:16 пишет: Якщо його не відчуваєш, це не значить, що він не шкодить. Подобається самсунг, почекаю здешевлення 24 та 25 серії)
вдалого очікування...якщо маєте час та нахнення, я так само, дуже довго , очікував здешевлення 23 и 24 серії...так й не дочекався
Ну чого довго, є компромісні варіанти, опереторські наприклад, легко розблоковуються.. От вчора купив колезі s22+ usa , новий, запакована коробка, за 15400, навіть гарантія на рік є від якогось ноунейм магазину)) хотів і собі, але екран.. Тому чекаю мінімум 24,або може піксель виберу якийсь