Друзі - за 10 днів 1111грн. Це ні на що не вистачає Один ноут і те не повністю зможу доробити. Вже готувався до покупки брекетів на матрицю за космос (28баксов щтука или 40 евро пара). В луцьку на якомусь місцевому аукціоні викупив по байнау за 24 гривні. І це єдиний комплект в Україні. Корпус єкрана знайшов за 800 плюс дрібниці. Вот вже й нічого нема. А ще топкейс відремонтувати кріплення ( б/в 8000 ) і якось клавіатуру добити кнопками. 20 злотих ОДНА кнопка. Правда ноут піде хлопцям де треба потужність - асус РОГ 750. Старий для ігор, але для обробки потокового відео ще політає.
А запитів на мінімум на 5 штук.
Те що можу запростити на перед - 3-5 штук ССД (256 вистачить), 3-5 штук ХДД +/-500ки и 2.5 другими в ноути и 3.5 в десктопи. В мене вже все, закрома закінчилися. Один ноут так і лежить без материнки, бо в наявності тільки дешман "ні а чом", а нормальні продають за грубі гроші від 2000. Але це буде досить потужний ноутбук Все інше - батареї, петлі шукаю по факту.
Прошу не для себе - мені згорнутись і витрачати свою зарплату на себе, вистачить. Але перемовинами ми не виграємо.