А в мене нема підігріву і коли "мрячка" в них нічого не видно. Вони й так маленькі - я здивований наявностю дуже великої мертвої зони. Якщо виставити дзеркала так щоб було видно цю зону, тоді задом неможливо паркуватися - не видно габарити при парковці
Навряд там немає підігріву. А нічого не видно - бо там сліпий елемент стоїть під американські стандарти. Дай він - взнаємо точно.
Та це не критично. Більше щоб було про що потрендіти, щось цікаве почути. ТС так і не сказав на яке авто треба. Тому говоримо про все та ні про що. пис.
Тут вже півфорума мене тролить з моєю Теаною J32 Ось зняте з авто. Чого нема ніссанівських міток - хз [зображення][/зображення] Код оригінального дзеркального елементу правого 96365JN10A, і воно вже є під замовлення на Екзісті за 2730/5064/7266 грн - аби точно знати, що 2730 воно буде коштувати, то хоч і дорогувато,але підйомно. Ще знайшов якийсь польський сайт, де є отаке. Не розумію-чи вони виробники, чи продавці, чи це все липа по типу наших сайты ыз копыпастом алегровськх оголошень [зображення][/зображення]
Нагрівальні елементи продаються окремо, купити можна на любому авторинку, або промі, береш старе, підбираєш по формі.
Старий елемент можна залишити, щоб не пошкодити амальгаму дзеркала. Або зняти, як забажаєш. Клеїти на двосторонній скотч 3М, можна прямо на старий елемент, або на дзеркало.
Також повині бути аналоги, шукай в каталогах Alkar , polcar. Можливо в якомусь Renault Samsung інфініті такеж дзеркало.
hugo-smk 24.12.2024 01:18 пишет: Ну і знайомий майстер радив звернутись в спецконтору, судя по підказкам - вони не реклама
це свого часу була досить відома на автоуа точка, але щось вже давно про неї не згадували.
Може хто знає схожі контори? Бо до цих бажання їхати вже відпало
Чому відпало?
Був на форумі ще якийсь молодий комуніст(забув нік) фанат ком партії і жигулів, ще на своїй жизі ганявся з усіма. Займався підігрівом дзеркал. Його наче теж Сергій звали. Чи це він і є?
це свого часу була досить відома на автоуа точка, але щось вже давно про неї не згадували.
Чому відпало?
Був на форумі ще якийсь молодий комуніст(забув нік) фанат ком партії і жигулів, ще на своїй жизі ганявся з усіма. Займався підігрівом дзеркал. Його наче теж Сергій звали. Чи це він і є?
Запису в них нема. Приїхав -"ой, а майстра нема, мабуть завтра буде". Вже трошки охолов і може таки поїду ще раз
В ответ на: А в мене нема підігріву і коли "мрячка" в них нічого не видно
Так , заднє скло повинно бути з підігрівом
А який зв'язок? Одночасно їх не треба вмикати. Хіба що пошукати бід більш повної комплектації панельку на шроті та взяти з неї кнопку. В мене є незадіяні місця. Нприклад складання дзеркал - провода в джкті повинні-ж бути ( я не думаю що навить проводка різниться)
Honda Pilot - підігрів дзеркал на одній кнопці з обігрівом заднього скла. Проблем чи незручностей не викликає, навпаки здається цілком доречним
Чому відпало?
Запису в них нема. Приїхав -"ой, а майстра нема, мабуть завтра буде". Вже трошки охолов і може таки поїду ще раз
Враховуючи погоду - згадав за необхідність таки вибратись на Новопольову. 600 грн за одне дзеркало. Гарантія на словах рік. На ніч залив водою обидва дзеркала-відремонтоване відігрілось швидше алішного. Майстер розкритикував якість Алішного,хоча неозброєним оком воно виглядає ок.