На LiFePo4 акумуляторах, емність 8000мач. Пожежобезпечні і мають збільшену кількість заряд-розряд в порівнянні з Liion. З Німеччини і для німецького ринку. Новий. Запакований. Ціна -2300грн
Я німецькою не читаю, але здається там не LiFePo4 написано? та й напруга 3.7В для ліферів не дуже стандарна Пояснення нижче
то просто не від нього бумажка і фото того упса, що вже півроку прекрасно трудиться в мене на одному з девайсів до продажу я пропоную новий, ще жодного разу не розпакований УПС
о! у меня шото сильно похожее на такое, только беленькое брал год назад включил и не трогал его год
пережил и отключения и постоянное включение периодами.. отключения весной-летом по 6 часов - леХко... включил и забыл о проблемах..
единственное - через год одна банка сдохла поменял сразу комлект из 4-х элементов и опять забыл про питание для роутера
продається 29_12_2024
продається.
о! у меня шото сильно похожее на такое, только беленькое брал год назад включил и не трогал его год
пережил и отключения и постоянное включение периодами.. отключения весной-летом по 6 часов - леХко... включил и забыл о проблемах..
единственное - через год одна банка сдохла поменял сразу комлект из 4-х элементов и опять забыл про питание для роутера
І що, там дійсно були LiFePo?
на прохання спільноти розібрав свій ДБЖ і зробив фото нутрощів. хто розбирав подібні той знає чому так не хочеться лізти знімати ту кляту кришку. маркування на акумах - IFR18650-2200mAh, 7.04Wh, 3.2V
вчора довелось протестити з новим сучасним роутером, якщо роутер працює з мінімальним навантаженням, то цей міні-УПС тримає 8 годин.