Напевне що у Фольксвагена все добре в фінансовому плані, точно краще ніж в інших.
Десь пів року тому була дупа з фінансами. Планувалося закриття заводів, зокрема в Німеччині (якщо не плутаю, вперше в історії компанії), та скорочення. Може, зараз вдасться поліпшити становище завдяки електричкам.
Там була дупа не з фінансами, а з перспективою скорочення прибутку через зменшення продажів у Китаї. Наразі рішення немає, але неілюзорним є варіант, коли на цих заводах клепатимуть нові танки для переозброєння Бундесвера.
але неілюзорним є варіант, коли на цих заводах клепатимуть нові танки для переозброєння Бундесвера.
Я надеюсь, не только Бундесвера.
Там була дупа не з фінансами, а з перспективою скорочення прибутку через зменшення продажів у Китаї. Наразі рішення немає, але неілюзорним є варіант, коли на цих заводах клепатимуть нові танки для переозброєння Бундесвера.
Якщо б справа була виключно в продажах у Китаї, то логічно було б закривати заводи та проводити скорочення саме там. Але йшлося не просто про європейські фабрики, а про заводи конкретно в Німеччині. Основа основ, так би мовити. Хоча визнаю, що я не надто намагався розібратися з тим, що там відбувається.
А от зниження прибутків - це вже факт. За 1 квартал 2025 - мінус 37% в порівнянні з 1 кварталом 2024.
Показує кількість нових реєстрацій. Характеризує ситуацію, що складається на ринку.
для повноти розуміння, було б непогано ще поруч ASP бачити.
На підтвердження цієї статистики ще й мої спостереження. В автосалоні електромоторз - у свічці на Лесі поряд з ліцеєм Богуна автівки на продаж виставляють на майданчику перед будинком. То оці ID.Unix як зранку виставлять, то до вечора його вже і немає. При цьому пара псевдохонд та якийсь невеликий BYD там вже до асфальту прикіпілі і ледь не трава через колеса почала проростати.
Насамперед цей сплеск визначається логістикою тих партій розпродажних (в Китаї) Юніксів, які ось зараз осилили весь маршрут до України. А так, не дивно, адже до ФВ у нас довіри більше, ніж до будь-якого з китайських брендів, тож і в рамках електричок його популярність висока. А тут ще і за смачною ціною пропонують.
А так, не дивно, адже до ФВ у нас довіри більше, ніж до будь-якого з китайських брендів, тож і в рамках електричок його популярність висока.
А до цього як мінімум 3 місяці на першому місяці по продажам нових електричок був сонг +
Насамперед цей сплеск визначається логістикою тих партій розпродажних (в Китаї) Юніксів, які ось зараз осилили весь маршрут до України. А так, не дивно, адже до ФВ у нас довіри більше, ніж до будь-якого з китайських брендів, тож і в рамках електричок його популярність висока. А тут ще і за смачною ціною пропонують.
За власними враженням від огляду цього Юнікса вживу я іше сказав би що цей Юнікс виділяється поміж інших китайських і напівкитайських електрокарів цікавим дизайном кузову та салону.
За власними враженням від огляду цього Юнікса вживу я іше сказав би що цей Юнікс виділяється поміж інших китайських і напівкитайських електрокарів цікавим дизайном кузову та салону.
Ми його теж розглядали, сиділи-їздили. Ну це просто авто з шильдіком фолькса, насправді. Воно нічим не краще інших китайців. То й же зікр набагато краще. Але магія значка
А так, не дивно, адже до ФВ у нас довіри більше, ніж до будь-якого з китайських брендів, тож і в рамках електричок його популярність висока.
А до цього як мінімум 3 місяці на першому місяці по продажам нових електричок був сонг +
Ну от це пояснює те моє перше речення, яке ти не процитував. Пропозиція, логістика. Привабливі ціни на ці Юнікси в Китаї були ж не з першого дня їх надходження в салони, а лише коли ФВ зрозумів, що китайцям вони мало цікаві, і знизив ціни. В цей момент вони стали більш цікаві нашим "сірим" дилерам, і ось почалися масові поставки.
Не цікавився детально, але десь в якихось інет-коментарях читав, що в версіях 2025 року є зміни не лише в цифровому індексі, а і якийсь апгрейд по мультимедіа.
юнікси саме зараз беруть добре бо ціна гарна. від 21200 за саму просту комплектацію. при вищій ціні брали гірше. в китаї цілі площадки з ними стоять затарені. по тим же byd нема таких затарених площадок і таких знижок. теж саме можна сказати і про honda ens1. в рази більше продаеться ніж конкурент byd yuan. тому що ціна базової версії дешевша на 1000-1500 дол. ціна від 15000. хоча по більшості характеристик уступає byd. але народ гребе тому що саме дешеве и типа хонда.
юнікси саме зараз беруть добре бо ціна гарна. від 21200 за саму просту комплектацію. при вищій ціні брали гірше. в китаї цілі площадки з ними стоять затарені. по тим же byd нема таких затарених площадок і таких знижок. теж саме можна сказати і про honda ens1. в рази більше продаеться ніж конкурент byd yuan. тому що ціна базової версії дешевша на 1000-1500 дол. ціна від 15000. хоча по більшості характеристик уступає byd. але народ гребе тому що саме дешеве и типа хонда.
Коли стояли поряд юнікс і ця псевдохонда, то юнікс виявився істотно більшим за зовнішніми розмірами. Тобто авто з різних класів. Хонда вона ближче до T-Rock чи навіть T-cross.
Коли стояли поряд юнікс і ця псевдохонда, то юнікс виявився істотно більшим за зовнішніми розмірами. Тобто авто з різних класів. Хонда вона ближче до T-Rock чи навіть T-cross.
я не казав що вони однокласники. я просто привів приклад як впливає на продаж ціна. при цьому чим більше беруть якихось авто тим більше інші люди їх беруть. стадний інстинкт.
при цьому чим більше беруть якихось авто тим більше інші люди їх беруть. стадний інстинкт.
Тут не стадний інстинкт спрацьовує. Оскільки авто не офіційне, то є набагато більший шанс отримати сервіс на масовій моделі . А то якось не дуже хочеться ремонтувати авто яке ніхто ніколи в очі не бачив. Мабуть весело в "Кривому розі" шукати сервіс для лісяна.
...
Ми його теж розглядали, сиділи-їздили. Ну це просто авто з шильдіком фолькса, насправді. Воно нічим не краще інших китайців. То й же зікр набагато краще. Але магія значка
Справедливості заради це таки 100% Ваг, а саме брат близнюк Купра Таваскан, виготовлений Вагом на заводі Вага в Китаї для китайського ринку під брендом wv. На європейський ринок йдуть поставки з цього ж заводу саме Купри Таваскан. Цікавим дизайном даний Юнікс зобовʼязаний саме дизайну Купри. Ти ж це сам ще в першому пості цієї теми написав) У всьому іншому це звичайний фольцваген, який не відзначається особливою якістю матеріалів останнім часом. І далеко не всі готові вже до чисто китайських брендів поки, тому і беруть знайомий у всьому фольц. Що буде далі, побачимо. Але результат на разі на табло. Очікувано, як на мене, принаймі станом і ситуацією на ринку на зараз. Це якщо ми говоримо саме про нові авто.
Нарешті продали є-гольф, ринок звичайно зараз більше мертвий, ніж живий. Починаємо довгий шлях пошуку е-трона не чорного чи сірого кольору з не чорним салоном
Починаємо довгий шлях пошуку е-трона не чорного чи сірого кольору з не чорним салоном
Того, що вже Q8?
Починаємо довгий шлях пошуку е-трона не чорного чи сірого кольору з не чорним салоном
Того, що вже Q8?
Ні, дорест 21-22 років. Ті по 55-60
Апну тему, яка починалась з ID.Unix Ось нарешті закінчились мої пошуки топового є-трона, не унилого коліру. Це було дуже важко, допомогла банальна випадковість, автівка навіть не встигла потрапити до авторіа і буквально перейшла з рук в руки від одноклубника з єтрон клубу. Враження топові, дружина балдіє, я як 'passenger princess' теж.